Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinin tatil fırsatı Hande Erçel’e uğramadı!

Sen Çal Kapımı dizisinin tatil fırsatı Hande Erçel’e uğramadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisinin yanı sıra reklam çekimleriyle de yoğun gündemini sürdürdü. Ünlü oyuncu, magazincilerin sorularını da yanıtladı.

Çok yoğun çalıştığını ve hayatında her şeyin iyi gittiğini belirten oyuncu, “Çok yoğun çalışıyorum, her gün setteyim. Repom oldu hemen reklam çektik” diye konuştu. Antalya’da yapılan çekimlerde tatil fırsatı bulamadığını belirten oyuncu, “Hiç tatil yapmadım” diyerek bu günleri çekimlerle geçirdiklerini ifade etti.

Bilindiği üzere Sen Çal Kapımı dizi ekibi Antalya’ya giderek bir süre burada çekimlerde bulundu. Ekibin kısa bir tatil fırsatı da elde ettiği düşünüldü ama Hande Erçel, bu fırsatın kendisine uğramadığını ifade etti.

Sen Çal Kapımı dizisinin tatil fırsatı Hande Erçel'e uğramadı! 7

Dizinin çok güzel gittiğini ve her şeyin çok güzel olduğunu ifade eden Hande Erçel, partneri Kerem Bürsin ile ilgili sorularla da karşılaştı.

Hande Erçel, “Ben açıklamamı yaptım, güzel güzel yazdım. Zaten instagram’da gördünüz. Onun dışında hiç kötü bir şey yok. Benim için çok değerli bir insan her zaman. Yapmam gereken her şeyi yaptım, söyledim” ifadesini kullandı.

Hande Erçel, Kerem Bürsin ile aşk iddiaları ile ilgili soruyu ise yanıtlamadan ayrıldı.