Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı sen neymişsin! Bay Yanlış hayranlarını bile kıskandıran başarı!

Sen Çal Kapımı sen neymişsin! Bay Yanlış hayranlarını bile kıskandıran başarı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin son dönemdeki en iyi işlerinden birisi de kuşkusuz romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı… Hande Erçel ve Kerem Bürsin buluşması çok iyi sonuç verdi. Dizinin reytingleri de 7’li rakamlarda ilerliyor ve bu yaz ekranı için çok başarılı bir oranı yansıtıyor…

Neslihan Yeldan, Bige Önal, Evrim Doğan, İsmail Ege Şaşmaz, Anıl İlter, Melisa Döngel, Çağrı Çıtanak, Elçin Afacan, Sitare Akbaş, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt, Dorukhan Kenger ve İlkyaz Arslan gibi birbirinden başarılı isimler de dizinin kadrosunda bulunuyor.

Sen Çal Kapımı dizisinin en önemli başarılarından birisi de sosyal medyada güçlü bir varlık sergilemesi. Tüm sosyal platformlarda takipçilerini konsolide eden diziyi çılgınca destekleyen bir kitle var… Sosyal medyada Sen Çal Kapımı’nın yükselmesi bu kitle sayesinde çok daha güçlü oyuor.

Dizinin fragmanları, çeşitli sahneler ve kliplerin yayınlandığı Youtube kanalına ilgi de son derece yüksek…

28 Mayıs 2020 tarihinde kurulan Sen Çal Kapımı youtube kanalı sadece 3 ay içinde 1 milyon aboneye ulaşarak büyük başarı kazandı. Bu kanalda yayınlanan videolar toplamda 230 milyondan fazla izlenme elde etti.

Sen Çal Kapımı sen neymişsin! Bay Yanlış hayranlarını bile kıskandıran başarı! 8

Sen Çal Kapımı son dönemde elde ettiği bu başarıyı Bay Yanlış ile karşılaştırır isek, ne kadar etkili bir iş olduğu daha da iyi anlaşılır.

Bay Yanlış, son dönemin sosyal medya yıldızı konumunda. Dizinin youtube kanalının takipçi sayısı 725 bin… 14 Mayıs 2020 tarihinde açılan kanalda yayınlanan videoların izlenme sayısı ise 163 milyon…

Sen Çal Kapımı sen neymişsin! Bay Yanlış hayranlarını bile kıskandıran başarı! 9

Sonuç olarak Sen Çal Kapımı dizisinin youtube üzerine ne kadar başarılı ve etkili olduğu Bay Yanlış dizisiyle yapılan bu karşılaştırma ile bile çok iyi anlaşılıyor.