Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinde rahatlık hakim! Uraz Kaygılaroğlu merak edilen tarihi açıkladı!

Sefirin Kızı dizisinde rahatlık hakim! Uraz Kaygılaroğlu merak edilen tarihi açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında ilk sezonu başarıyla geçen Sefirin Kızı dizisi yeni sezonda yeniden ekrandaki yerini alacak. Dizinin ikinci sezonu için yayınlanan fragmana şiddet içermesi nedeniyle büyük tepki gelmişti. Birçok izleyicinin içine de sinmeyen görüntüler vardı.

Sefirin Kızı dizisi hayranları ekibin yeniden ne zaman buluşacağını merak ediyor. Bu durum bir etkinliğe katılan Uraz Kaygılaroğlu’na da soruldu. Engin Akyürek ve Neslihan Atagül ile birlikte dizinin başrol ismi olan Uraz Kaygılaroğlu, yeniden sette Eylül ayı itibari ile buluşacaklarını açıkladı.

Oyuncu, dizinin neden diğer yapımlara göre daha geç başladığı sorusuna da tatmin edici bir yanıt verdi. Hatırlanacağı üzere Sefirin Kızı dizisi Haziran ayında çekimlere başlamış ve 17. bölüm sezon finali olmuştu. O dönemde 4 bölümlük stok çekildiği de biliniyor.

İşte dizinin diğer yapımlara nazaran daha geç sete çıkacak olmasının altında da stok bölümlerin rahatlığı bulunuyor.

Uraz Kaygılaroğlu, “Biz 1 Haziran’dan sonra sete başlamıştık. Elimizde biraz stok bölüm var. Ama Eylül ayında tekrar sete çıkacağız, devam edeceğiz. Keyifli geçiyor, güzel gidiyor her şey” diyerek, diziden memnun olduğunu ifade etti.

Gediz karakterinin çok beğenilmesi ile ilgili soruyu da yanıtlayan oyuncu, hayranlarına teşekkür etti. Kaygılaroğlu, “Gayet güzel, karşılığını alıyoruz işimizin güzel oluşunun. Umarım bu sene de bir öncekinden daha da iyi olur” şeklinde konuştu.

Sefirin Kızı dizisinin ikinci sezon fragmanı da yayınlandı. Ancak izleyicilerden şiddet konusunda büyük eleştiri var. Özellikle de Sancar’ın Nare’yi düşürdüğü durum çok eleştiri aldı. İşte o fragman: