Ana sayfa Sosyal Medya İrem Helvacıoğlu yeni dizisi öncesi ilk kez yeni kanalında göründü!

İrem Helvacıoğlu yeni dizisi öncesi ilk kez yeni kanalında göründü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, 3 sezon boyunca atv ekranında yer aldı. Oyuncu Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Nefes karakteri ile büyük kitleleri etkiledi… Dizi sayesinde sosyal medyada da adından çok söz ettiren oyuncu, ayrıca yurt dışında da geniş kitleler tarafından takibe alındı.

İrem Helvacıoğlu ile, Sen Anlat Karadeniz macerası çok iyi sonuçlarla dolu… Oyuncu, adeta kariyer zıplamasını bu dizi ile yaşadı… Şimdi ise yeni roller ve yeni başarılar ünlü oyuncuyu bekliyor…

Yeni sezonda İrem Helvacıoğlu’nu Star TV’de göreceğiz. Özcan Deniz ile birlikte Seni Çok Bekledim isimli dizinin başrolünde yer alan oyuncu, kanalının yeni sezon tanıtım filminde rol aldı.

“Rüya” kelimesi ile bütünleşen İrem Helvacıoğlu’nun hayranları kısacık bu görüntünün bile kendilerini heyecanlandırdığını belirten yorumlar yaptı.

Seni Çok Bekledim dizisi bir aşk hikayesini ekrana getirecek. İstanbullu Gelin’de çok başarılı bir dönem geçiren Özcan Deniz ile Sen Anlat Karadeniz’de benzer başarılar kazanan İrem Helvacıoğlu buluşması nasıl sonuç verecek, herkes merak ediyor.

İşte Star TV’nin ekran yüzleriyle hazırlanan yeni sezon tanıtım klibi: