Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı ve Bir Zamanlar Çukurova’dan sonra İlayda Çevik, bu sefer de Tuzak dizisini karıştıracak!

Sen Çal Kapımı ve Bir Zamanlar Çukurova’dan sonra İlayda Çevik, bu sefer de Tuzak dizisini karıştıracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlayda Çevik son yıllarda dizilerde sıklıkla gördüğümüz ve genelde de güçlü kadınları canlandıran bir isim… Başarılı oyunculuk performansları ile göz dolduran oyuncu, şimdi de Tuzak dizisinde izleyicileri ile buluşacak.

Tuzak dizisinin başrolleri olarak sıralanan isimler arasında İlayda Çevik yok. Akın Akınözü, Bensu Soral, Talat Bulut ile Rıza Kocaoğlu dizinin başrolleri olarak duyuruldu. Ancak izleyici eski dizilerinden iyi biliyor ki, İlayda Çevik yan rolde bile başrollerden rol çalabilecek kadar başarılı bir performans ortaya koyacaktır.

Sen Çal Kapımı ve Bir Zamanlar Çukurova'dan sonra İlayda Çevik, bu sefer de Tuzak dizisini karıştıracak! 9

İlayda Çevik’in yeni dizi Tuzak’taki Luna karakterini heyecanla bekleyen hayranları, “Her zamanki gibi sürprizlerle ve yaratıcılıkla dolu bir karakter göreceğimize eminim” şeklinde yorumlar paylaşıyor. Luna’nın hikayesini merak ettiklerini belirten hayranlar, dizinin başlayacağı 19 Ekim Çarşamba gününü iple çekiyor.

1994 yılında Balıkesir’de dünyaya gelen ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde eğitim alarak oyunculuğa adım atan İlayda Çevik, Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümünü de tamamladı. 2013 yılında başladığı oyunculuk macerasında Karagül dizisindeki Maya karakteri ile dikkatleri çeken oyuncu, İsimsizler dizisinde ise Yıldız olarak ekranda yer almıştı.

Sen Çal Kapımı ve Bir Zamanlar Çukurova'dan sonra İlayda Çevik, bu sefer de Tuzak dizisini karıştıracak! 10

Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Berrak karakteri ile de unutulmazlar arasına katılan oyuncu, son iki dizisinde ise ortalığı karıştıran iki farklı kadın karakteri ile ekranda yer aldı. Sen Çal Kapımı dizisine sonradan katılan ve Balca karakterini canlandıran oyuncu, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde ise Betül karakteri ile yine çok başarılı bir ortaya koydu.

İlayda Çevik hayranları, Luna karakteri ile Tuzak dizisinde de oyuncunun yine öne çıkacağını ve yine çok etkili bir kadın karakterini izleyicilere sunacağından emin.

Sen Çal Kapımı ve Bir Zamanlar Çukurova'dan sonra İlayda Çevik, bu sefer de Tuzak dizisini karıştıracak! 11

Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla Tuzak dizisindeki Luna karakterinin imajıyla hayranlarının karşısına çıkan ünlü oyuncu, yine güzelliği ile mest etti.