Ana sayfa Sosyal Medya İtfaiyecileri anlatan Kahraman Babam dizisinin çekimlerinde zor anlar yaşanıyor!

İtfaiyecileri anlatan Kahraman Babam dizisinin çekimlerinde zor anlar yaşanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında 14 Haziran Pazartesi günü ilk bölümü yayınlanacak olan Kahraman Babam isimli dizi, aslında Kırmızı Kamyon olarak bilinen dizi. İtfaiyecilerin hayatının anlatıldığı dizinin başrolünde Görkem Sevindik, Nilay Deniz ve Ushan Çakır bulunuyor. Dizi ilk bölümü düşük reytingler alınca akıllıca bir karar alınarak Haziran ayına ertelenmişti.

Dizinin ekibi ise çekimlere devam etti ve elde bir hayli stok bölüm olduğu ve çekimlerin de devam ettiği belirtiliyor. Dizide Uğur karakteri ile izleyeceğiz Görkem Sevindik, itfaiye teşkilatından kendilerine büyük bir destek ve eğitim verildiğini hatırlattı. İtfaiyecileri gizli kahramanlar olarak tanımlayan oyuncu, zorlu sahnelerde zaman zaman zorlandıklarını da ifade etti.

Görkem Sevindik, yangına müdahale etme ve ilk yardım noktasında bir hayli bilgi sahibi de olduklarını anlattı. Oyuncu, çekimlerde yaşadıkları zorluklar noktasında ise şu detayları anlattı:

İtfaiyecileri anlatan Kahraman Babam dizisinin çekimlerinde zor anlar yaşanıyor! 7

“Sonuçta yangına müdahale ediyorsun. Yangına girdiğin zaman zorlanmama ihtimalin yok. Bir de yangına girdiğin zaman arkanda tüpler oluyor. Onlar çok ciddi ağır, o ağırlıklar arasında, hortumu tutuyorsun, söndürmeye çalışıyorsun. Ciddi bir kondisyon istiyor, nefes istiyor.”

Bu ortama hazır olduklarını ama çekimler sırasında ne kadar hazır olunsa bile sıkıntılar yaşanabildiğini anlatan Görkem Sevindik, “Tecrübe ettiğinde farklı oluyor durum. Zor anlar yaşadık, ama alışıyorsun” dedi.