Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı yine önde! Doğduğun Ev Kaderindir şaşırtırken, Baraj, Hercai ve Zümrüdüanka geriye düştü!

Sen Çal Kapımı yine önde! Doğduğun Ev Kaderindir şaşırtırken, Baraj, Hercai ve Zümrüdüanka geriye düştü!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizilerin günlük reyting karneleri kaderlerini belirlerken, sosyal medyada yaşanan durum ise bambaşka. Bazı diziler reytingde ön plana çıkarken, sosyal medya etkileşimleri daha düşük olabiliyor veya tam tersi bir durum söz konusu oluyor. Kimi dizilerin reytingleri düşük ama sosyal medyadaki günlük ve haftalık gelen iletilere göre sıralamaları üst sıralara çıkarabiliyor diziyi.

Geçtiğimiz hafta dizilerle ilgili sosyal medyada yapılan yorumlar, mesajlar arasında en çok iletiyi alanların sıralamasında, ilk 10 giren dizilerle ilgili gelişmeler de dikkat çekiciydi.

İlk iki sıra yine değişmezken, sıralamada bir anda geriye düşenler, öne geçenler yada ilk 10’dan çıkanlar dikkatlerden kaçmadı.

Medya Takip Merkezi MTM’nin sosyal medya ölçümleme servisi olan DigiLup tarafından, geçtiğimiz haftanın ilk 10 sıralaması ortaya çıktı.

Buna göre bir önceki haftanın dizileriyle karşılaştırmasında ilginç sonuçlar görünmekte. Aşağıdaki ilke fotoğrafta geçtiğimiz haftaki verilerle ilk 10 yer alıyor. 2. fotoğrafta ise bir önceki haftanın verileriyle alınan ilk 10 sıralaması.

Şimdi aradaki değişikliklere bakalım. Sen Çal Kapımı ve Sefirin Kızı dizileri, 1. ve 2. sıralamada aynı şekilde yerlerini almışlar. Bu iki dizi, uzun süredir istikrarlı bir şekilde sosyal medyanın gündeminde yer almaya devam ediyor.

3. sıra ise değişmiş. Bu kez Baraj dizisi, Hercai’nin 3.lük sıralamasını elinden almış görünüyor. Baraj, 5. sırayı Hercai’ye bırakırken, kendisi 3. sıraya yerleşmiş. Sanki yer değiştirmişler gibi…

4. sırada yer alan Doğduğun Ev Kaderindir ise, adeta sıçrama yapmış! Bir öncesi hafta 6. sırada yer alırken 2 basamak birden atlamış.

Zümrüdüanka dizisi ise 4. sırayı Doğduğun Ev Kaderindir’e bırakıp, onun bir önceki haftaki yerine yani 6. sıraya oturmuş!

7. sıranın sahibi ise ilginç! Zira geçtiğimiz hafta final yapan Kanal D’nin dizisi Yeni Hayat. Son bölümü olduğu için sosyal medyada çok konuşulmuş belli. Ancak bir önceki hafta da aynı şekilde 7. sırada yer almış olması da başka bir ilginç durum.

8. sıranın sahibi ise adeta sürpriz yapmış! Bir önceki hafta ilk 10 listesinde olmayan Arıza dizisi, 8. bölüme yerleşmiş bir anda.

9. sıradaki Ramo dizisi de sürpriz yapanlardan. Zira o da bir önceki hafta ilk 10 listesinde yoktu. Menajerimi Ara dizisinin istikrarını da kutlamak gerek. Ön sıralara geçemese de 10. sırayı bir süredir kimselere kaptırmıyor!

Mucize ve Öğretmen dizilerinin ise ilk 10’daki yerini geçtiğimiz hafta başka dizilere bıraktığı görülüyor. Sıralamada yoklar.

İşte geçtiğimiz haftanın ilk 10 listesi…

Sen Çal Kapımı yine önde! Doğduğun Ev Kaderindir şaşırtırken, Baraj, Hercai ve Zümrüdüanka geriye düştü! 8

İşte bir önceki haftanın sosyal medyada öne çıkan ilk 10 dizisi…

Sen Çal Kapımı yine önde! Doğduğun Ev Kaderindir şaşırtırken, Baraj, Hercai ve Zümrüdüanka geriye düştü! 9