Ana sayfa Sosyal Medya Kağan Bozok artık yok! Berk Oktay’dan Savaşçı dizisine şaşırtan veda: Kol kırılır, yen içinde kalır!

Kağan Bozok artık yok! Berk Oktay’dan Savaşçı dizisine şaşırtan veda: Kol kırılır, yen içinde kalır!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de ekrana gelen Savaşçı dizisinin yeni sezondaki akıbeti merakla beklenirken yaşanan gelişmeler izleyenleri şaşırtmaya devam ediyor. Sezon başında, geçtiğimiz yıl çekilen eldeki stok 3 bölümü yayınlanan dizinin yeni bölümlerinin çekilip çekilmeyeceği merak konusuydu. Dizinin yapımcısı Limon Film, Berk Oktay ile anlaşıldığı ve çekimlerin başlayacağını söylemişti.

Sezon başında dizinin başrol oyuncularından Berk Oktay ile anlaşma sağlandığı ancak Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli ile görüşmelerin sürdüğü kaydedilmişti. Eskişehir’de çekilen dizinin yeni sezonu için hala çekimlerin başlamaması merak uyandırırken, yapımcı firma, önümüzdeki haftalarda başlanacağını söylemişti.

Fakat bir süredir sağlıklı bilgilerin alınamadığı diziden Berk Oktay’ın ayrıldığı ve Yasak Elma’da oynayacağı söylentisi ortaya çıkmıştı. Bu iddia üzerinden bir hafta kadar bir zaman geçtikten sonra Berk Oktay, Savaşçı dizisinden ayrıldığını instagram hesabından yaptığı uzun bir paylaşımla açıkladı.

Oyuncunun “Kol kırılır, yen içinde kalır” sözleri ile arka planda yaşanan anlaşmazlıklar olduğu ancak bunları iş ahlakı nedeniyle hakkında spekülatif bir açıklama olmadığı sürece konuşmayacağını dile getirmesi de hayli şaşırttı.

Berk Oktay, 99 bölüm yer aldığı dizide çalıştığı tüm ekibe, yönetmenlere, oyuncu arkadaşlarına, senaristlere ve emeği geçen herkese teşekkür etti ve aşağıdaki metni not olarak yaptığı paylaşıma ekledi…

Bu açıklamayla birlikte kafalarda karıştı! Savaşçı dizisi devam edecek ama Kağan Bozok karakteri mi olmayacak ya da Berk Oktay’ın yerine başka biri mi gelecek veya dizi artık bitti mi? İşte bu soruların yanıtı henüz yok ama Berk Oktay’ın Kağan Bozok karakterini artık oynamayacağı kesinlik kazandı.

İşte oyuncunun önümüzdeki günlerde çok konuşulacak o açıklaması:

Herkese merhabalar. 99 blm.boyunca ekranda kalıp, zirvede yer alma başarısı göstermiş,çekimlerine ilk başladığımız günden itibaren büyük bir özveriyle ve üzerimde taşıdığım üniformanın hassasiyetiyle çalıştığım ve başarısında pay sahibi olduğumu düşündüğüm #savaşçı adlı dizimizden ayrılma kararı aldım.Bu kararımın gerekçeleri hakkımda spekülatif bir açıklama olmadığı müddetçe, iş ahlakım sebebiyle ‘kol kırılır, yen içinde kalır’ prensibimde saklı kalacaktır. Öncelikle bana sonuna kadar güvenen, kalemiyle #savaşçı yı Türk Askerinin bir manifestosu haline getiren, Yarattığı ve üzerime biçtiği Kağan Bozok karakteri ile Sarı Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının yolundan giden Türk Askerimizi ekrana yansıtan, bizlere Anıtkabir de üniformamızla saygı durusunda bulunma şerefini yaşatan senaristimiz Sn. Süleyman Çobanoğlu abime ve hikayeleri ve kalemleriyle muhteşem işler çıkartan @gul_guzelkaya ve @gulizarvatanlar hanımefendilere, işin başladığı ilk günden beri başımızda duran ve bizleri Kılıç Timi haline getiren abimiz herşeyimiz büyük komutanımız ‘Şeşe’ abime @bulentsevket, neler yaşadığımızı biz biliriz 4 sezon boyunca bu işe eli değip gerçek birer #savaşçı olan, işin gerçek sahibi tüm oyuncu arkadaşlarıma, tabii ki ‘Kılıç Timi’ ne, zorlu şartlarda kahrımızı çeken, ve 1 hafta gibi kısa bir sürede harika işler çıkartan tüm yönetmenlerime ve ekip arkadaşlarıma ve son olarak ama en büyüğü olarakta yaptığımız işi benimseyip bizlere alkışıyla güç veren ve evlerine kabul eden tüm seyircimize sonsuz teşekkür ederim…yeni yolculuklarda görüşmek dileğiyle. ‘Kılıç gidiyoruz’… ⚔️????????⚔️

Kağan Bozok artık yok! Berk Oktay'dan Savaşçı dizisine şaşırtan veda: Kol kırılır, yen içinde kalır! 7