Ana sayfa Dizi Haberleri Senarist aynı olunca… Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy yok ama Adını Feriha Koydum’un 2020 versiyonu geliyor

Senarist aynı olunca… Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy yok ama Adını Feriha Koydum’un 2020 versiyonu geliyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında Sol Yanım dizisinin hangi gün yayınlanacağı henüz belli olmadı. Ancak diziden fragmanlar üst üste geliyor. Yani çok yakında Star TV’nin dizinin yayın gününü açıklaması bekleniyor… Özge Yağız ve Tolga Mendi’nin başrolünde yer alacağı dizide ayrıca Cemre Baysel ile Emre Bey de iyi bir dizi çifti olarak dikkat çekecek.

Genç izleyicileri hedefleyen bir yapım olan Sol Yanım’da etkileyici bir hikaye ve genç oyuncuların performansına şahit olacaksınız. Dizinin 4. fragmanı da paylaşıldı. Hikayenin detayları biraz daha ortaya çıktı. İzleyicilerin başlamasını sabırsızlıkla beklediği bir proje, Sol Yanım… İddialı bir kadroya da sahip…

Melis Civelek ve Özlem Çadırcı’nın senaryosunu yazdığı Sol Yanım dizisinin bir BKM yapımı… Serdar Gözelekli’nin yönetmenliğini yaptığı dizide Defne Samyeli, Cansel Elçin, Esra Bezen Bilgin, Deniz Barut, Seda Akman, Taner Rumeli Benian Dönmez gibi önemli isimleri de izleyeceksiniz.

Senarist aynı olunca... Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy yok ama Adını Feriha Koydum’un 2020 versiyonu geliyor 7

Sol Yanım dizisinin fragmanları yayınlandıkça izleyiciler Adını Feriha Koydum’a fazlasıyla benzediğini fark etti. “Adını Feriha Koydum’un 2020 versiyonu” diye yorum bırakan dizi takipçileri, hikayedeki benzerliklere sosyal medyada dikkat çekiyor. Yine fakir kız temizliğe gidecek. Feriha’da öyleydi… Okulda tanışıp aşk yaşanacak. Erkek zengin ve lüks bir hayatın içinde yaşıyor, aynı Emir gibi…

Zaten Adını Feriha Koydum ile Sol Yanım arasında senaryo benzerliğinin nedeni de aynı senarist tarafından yazılıyor olması… Melis Civelek, Adını Feriha Koydum’a hayat vermişti. Şimdi yine bu diziye çok benzeyen bir senaryo ile Sol Yanım ekrana geliyor.

‘Sol Yanım’ seyirciyi genç yaşta kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmiş ve annesinin bakımını üstlenmiş Serra ile varlıklı Kutlusay Ailesi’nin veliahtı Selim’le tanıştıracak. Serra ve annesinin mütevazı mahalle hayatına karşılık, Kutlusay Malikanesi ve ailenin göz alıcı lüks yaşamı hikayenin merkezinde yer alacak.

Çok başarılı bir öğrenci olan Serra’nın burslu okuduğu, Selim’in ise adeta mecburiyetten devam ettiği, kendilerinin olan Kuzey Üniversitesi ise üniversite yaşamına dair birbirinden eğlenceli ve sürükleyici hikayeler sunacak. Kadronun genç oyuncularının birbirinden çarpıcı tarzları gençler arasında yeni bir akım başlatacak….