Ana sayfa Dizi Haberleri Seni Çok Bekledim’den gelen sürpriz fotoya izleyiciden dikkat çeken yorum!

Seni Çok Bekledim’den gelen sürpriz fotoya izleyiciden dikkat çeken yorum!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin yeni dizisi Seni Çok Bekledim’in çekimleri sürerken, ekrana gelmesi de heyecanla bekleniyor. Babil dizisini yarın akşam ekrana gelecek 20. bölümüyle final yapmasının ardından, bir sonraki hafta ise Cuma akşamı Seni Çok Bekledim dizisinin yayınlanması bekleniyor. İrem Helvacıoğlu ve Özcan Deniz’in başrolünde oynadıkları dizinin afiş çekimleri geçtiğimiz günlerde yapılmış ve iki oyuncunun birlikte yer aldıkları fotoğraflar medyaya dağıtılmıştı.

Skala Yapım ve DnzFilm’in yapımcılığını üstlendiği dizinin çekimlerinden yeni fotoğraflar da geliyor. Dizide Özcan Deniz’in oynayacağı Kadir ve İlhan Şen’in oynayacağı Erol isimli kardeşlerin annesi Mihre karakterini de Lila Gürmen canlandıracak.

Seni Çok Bekledim'den gelen sürpriz fotoya izleyiciden dikkat çeken yorum! 10

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabında yayınladığı Deniz-Şen ve Gürmen’in birlikte verdikleri poza bazı eleştiriler geldi!

Paylaşılan yeni karede Özcan Deniz’in annesini oynayacak isimle yaşlarının yakın olmasına bazı izleyicilerden eleştiri aldı. Lila Gürmen 1966 doğumlu, Özcan Deniz ise 1972 doğumlu. Aralarında sadece 6 yaş var.

Seni Çok Bekledim'den gelen sürpriz fotoya izleyiciden dikkat çeken yorum! 11

Bazı izleyiciler, Özcan Deniz’in genelde rol aldığı yapımlarda hep 30’lu yaşlarında bir adam imajı vermeye çalıştığı görüşünde. Usta oyuncu Lila Gürmen, ekrana en son Zemheri dizisiyle gelmişti.

Seni Çok Bekledim'den gelen sürpriz fotoya izleyiciden dikkat çeken yorum! 12

Lila Gürmen kimdir?

Tiyatro, sinema ve dizi film oyuncusu olan Lila Gürmen, dizi izleyenlerinin de yakından tanıdığı bir isim. 19 Şubat 1966 Ankara doğumlu olan oyuncu, Fransız Franz-Schubert-Konservatuarı mezunu bir isim. Viyana’da özel olarak Peter Thunhart’dan şan eğitimi dalan oyuncu 1996 Hollywood Acting Workshop Acting on Camera L.A. atölyelerinde bulundu.

Aynı zamanda Fransız televizyonlarında da dizilerde rol almış olan Gürmen, Viyana’da da film ve dizilerde oynadı. Dört dil bilen oyuncu, 2009 yılından itibaren Türkiye’de pek çok sinema filmi ve dizi filmde oynadı.

Seni Çok Bekledim'den gelen sürpriz fotoya izleyiciden dikkat çeken yorum! 13

2012 yılında Karadayı dizisinde Bergüzar Korel’in annesini oynayan oyuncu, 2017’de Aşk ve Gurur dizisinin ardından, 2018’de Ağlama Anne dizisinde Nedret karakterini canlandırdı. 2020 yılında Zemheri dizisinde rol aldı.

Seni Çok Sevdim’in kadrosunda ayrıca Durul Bazan, Selen Domaç, Yıldız Kültür, Ahmet Mekin, Caner Şahin, İlhan Şen, Türkü Turan, Mustafa Uğurlu da yer almakta.