Ana sayfa Dizi Haberleri Senaristlerin elinde can çekişen Siyah Beyaz Aşk dizisi bir çam daha devirdi!

Senaristlerin elinde can çekişen Siyah Beyaz Aşk dizisi bir çam daha devirdi!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’un başrolünde yer aldığı Siyah Beyaz Aşk dizisi 29. bölümüyle 7 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranında yer alacak.

İzleyicinin beklentilerini yıkan, entrika peşinden koşayım derken evdeki bulgurdan olan Siyah Beyaz Aşk dizisinin senaristlerin elinde can çekiştiğine artık herkes hem fikirdir.

Dizide Aslı ile Ferhat’ın imkansız aşkına odaklanması gerekirken, Ferhat üzerinden entrika peşinden koşmanın cezasını reyting düşüşü ile ödeyen Siyah Beyaz Aşk, önümüzdeki sezon ekranda yer almayacak yapımlar arasına girmeyi başarmıştı.

Senaryo ekibinin bu noktada hatalı olduğu değerlendirmesini dizinin fanatikleri yapmakta.

Bari kalan bölümlerde Ferhat’ın Aslı’nın karşısına çıkıp duygularını açık açık anlatması izleyiciyi biraz olsun rahatlatacaktır. Zira dizinin mutlu sonla bitmesi herkesin dileği.

29. bölüm 3. fragmanındaki sahneler de dikkat çekiciydi…

“Bu masal böyle bitmemeliydi doktor. İyileştirdiğin yaralar daha kabuğunu dökmemişti. Daha dokunacaktın, belki öpecektin…”

Bu sözler Ferhat’ın ağzından dökülmedi tabii ki… Bu sözler Ferhat’ın aklından geçenlerdi ama Aslı’ya değil kendine söylüyordu…

Aslı ise içinden “Nasıl tutunacağım hayata sensiz. Nasıl nefes alacağım?” diyerek imkansız aşkı sorguluyordu.

DİZİDE BİR SAHNEDE ADETA ÇAM DEVRİLDİ!

Senaristlerin elinde can çekişen Siyah Beyaz Aşk dizisi bir çam daha devirdi! 7

Tam da buluştukları ve Ferhat’ın ‘Çirkin’i unut, sil” dedikten sonra Aslı’nın ağzından ‘Oğlumuz olacak’ sözü döküldü.

Ferhat, oğlu olacağını öğrendiği ilk anda bile ne ciddi bir şaşkınlık, ne ciddi bir sevinç, ne de kayda değer bir mimikte gösterisinde bulundu…

Ferhat adeta robot gibiydi…

Düşünün sevdiği kadın tarafından baba olacağı, hem de oğlu olacağı söylenen adamlardan kaç tanesi Ferhat gibi robot vari tavır sergiler?

Bari yüzün gülsün be Ferhat…

Bir çığlık atmasan bile gözlerin çığlık gibi parlasın be Ferhat…

Baba olacaksın Ferhat, bir gülümsemeyi hak etmiyor mu Aslı’nın karnındaki oğlun?

Bu halinle çam devirdin be Ferhat…

Siyah Beyaz Aşk dizisi, bu haliyle hayranlarını nasıl tatmin etsin ki?

İşte 29. bölüm 2. fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aslı’nın öğrendiği gerçek, her şeyin seyrini değiştiriyor!

Özge’nin Ferhat’ın kızı olduğunu öğrenen Aslı, evden gitmeye karar verir. Ancak beklenmedik bir durum Aslı’nın gidiş planlarını bir süreliğine de olsa ertelemesine neden olacaktır. Ferhat ise Aslı’nın gitmemesi için elinden geleni yapar. Aslı ve Ferhat aşkı önlerindeki bu büyük sınavdan yara almadan geçmeyi başarabilecek midir?

SİYAH BEYAZ AŞK DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Öte yandan Ferhat’ın, Yusuf’tan edinmek istediği bilgi tüm hayatını değiştirecek niteliktedir. Namık, Ferhat’ı Yusuf’tan uzak tutmak için elinden geleni yaparken, Ferhat giderek bu büyük sırra yaklaşır. Ancak bu yolda Ferhat’ın önüne hiç beklemediği bir engel çıkacaktır.

İntihar girişiminde bulunan Vildan’ın Ferhat ile ilgili umutları bitmiş değildir. Vildan’ın eve geri dönüşü, Aslı ve Ferhat aşkı üzerinde nasıl bir sonuç doğuracaktır? Abidin eve geri dönmek için Cüneyt’i yakalayıp Ferhat’a teslim etmenin planlarını yapar. Bu yolda destekçisi Gülsüm olacaktır. Cüneyt ise Jülide ile kurduğu yeni ittifakın sonuçlarından faydalanmak isterken, Abidin’in elinden kurtulabilmeyi başarabilecek midir?