Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi Koç burcunu uyardı; İş hayatında finansal sorunlarla karşılaşabilirsiniz!…

Şenay Devi Koç burcunu uyardı; İş hayatında finansal sorunlarla karşılaşabilirsiniz!…

tarafından sevda

28 Ocak – 3 Şubat Haftalık burç yorumları dikkat çeken ünlü astrolog Şenay Devi bu hafta Koç burcuna özellikle iş konusunda uyarılarda bulundu.  Koç  burcuna, “Bu hafta  işle ilgili konularda sadece şansınıza güvenip hareket etmemelisiniz” diyen Devi, sözlerini şöyle sürdürdü;  “Sevgili Koçlar, değişime gitmek konusunda ısrarcı  olurken neleri  kaybedip neleri kazanacağınız konusunu da  göz önünde bulundurarak ilerlemelisiniz. İş hayatınızda finansal ve yasal sorunlarla karşılaşabilirsiniz dikkatli davranın!”

Şenay Devi,  Koç burcunun bu hafta aile içinde de iletişim kullanmakta zorlanabileceğine dikkat çekti ve bu sebeple gerilip sağlık problemleri yaşayabileceklerini belirtti.

Koç burcuna aşk hayatınızda ise gizli düşmanlıklara karşı dikkatli olması gerekiyor mesajı veren ünlü astrolog,   “Başkalarının söylemlerinin sizi olumsuz etkilemesine izin vermemelisiniz. Özellikle, duygusal konularda, bekar ve ilişkisi olmayan Koç burcu hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsa dikkati elden bırakmamalı”  dedi.