Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi yorumladı; Kova Burcunu bu hafta aşk hayatında neler bekliyor?

Şenay Devi yorumladı; Kova Burcunu bu hafta aşk hayatında neler bekliyor?

tarafından sevda

Astrolog Şenay Devi, youtube kanalında Astrodeha köşesinde yaptığı haftalık burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Bu hafta gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek? Ünlü astrolog 25 Şubat -3 Mart haftasında Kova burcu için şunları söyledi;

Sevgili Kovalar, Bu hafta ev ve iş hayatınızda olumlu enerjilerle karşı karşıyasınız fakat kiminle nerede ve ne konuştuğunuza dikkat etmeli, arkadaşlarınızın yakınlarınızın ilişkileri ile ilgili kaygı ve korkuyla sert kırıcı cümleler kurmamaya gayret etmelisiniz. Yanlış anlaşılabilir, sizi gerçekten seven insanların bu tavrınıza kırılıp, sizden uzaklaşması ile üzülebilirsiniz.

Bu hafta, işle ilgili konularda gerçekçi olmalı, emek vermeli ama sabrı da elden bırakmadan ilerlemeniz gerektiğinin bilinci ile hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise geçmişle ilgili konuları gündeme getirmek, partnerinizle sorunlar yaşamanıza neden olabilir. Bekar ve ilişkisi olmayan Kovalar, bu hafta ilgi duyduğunuz ancak umudunuzu kestiğiniz bir insanla sürpriz bir şekilde karşılaşıp ilişkiye başlayabilirsiniz.