Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi’den haftalık burç yorumunda Aslan burcuna tavsiye; “İlişkinizde ki krizlere dikkat edin!”

Şenay Devi’den haftalık burç yorumunda Aslan burcuna tavsiye; “İlişkinizde ki krizlere dikkat edin!”

tarafından sevda

Uzman astrolog  Dr.Şenay Devi Youtube kanalında ki haftalık burç yorumları ile astroloji meraklılarının yoğun ilgisini görüyor. Bakalım ünlü astrolog bu hafta Aslan burcu ile ilgili neler söyledi? Aslanlara hangi uyarı ve tavsiyelerde bulundu?

Şenay Devi “Sevgili Aslanlar, gökyüzünün size bu hafta ki mesajı; “Sen onun hayatında bir seçeneksen onun senin hayatında bir öncelik olmasına müsaade etme, şeklinde. Bu hafta iş hayatınızda finansal konularda rahatlamalar söz konusu, inançlarınıza sarılmalı, korkmamalı kafanızda soru işaretleri yaratan arkadaşlarınıza itibar edip inanmamalısınız” dedi.

Şenay Devi Aslan burcunu uyararak; “Özel hayatınızda krizler söz konusuysa dikkatli olmalı, kıskanç insanların sahip olduğnuz güzelliklere zarar vermelerine müsaade etmemelisiniz, ya ilişkinize sahip çıkıp partnerinize güvenecek yada sizi bekleyen güzelliklerden mahrum kalacaksınız” dedi.

Ünlü astrolog, çocuk sahibi olan Aslanlara ise şu tavsiyede bulundu;  “Bu hafta çocuklarınızı anlamakta zorlanabilirsiniz, bazı şeyleri yaşayarak öğrenmeleri için onları özgür bırakmalısınız” dedi.