Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi’den Yay Burcuna önemli uyarı; “Kaygılarınız bu hafta size hata yaptırabilir dikkatli olun!”

Şenay Devi’den Yay Burcuna önemli uyarı; “Kaygılarınız bu hafta size hata yaptırabilir dikkatli olun!”

tarafından sevda

Astrolog Şenay Devi, youtube kanalında Astrodeha köşesinde yaptığı haftalık burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Bu hafta gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek? Ünlü astrolog 25 Şubat -3 Mart haftasında Yay burcu için şunları söyledi;

Sevgili Yaylar, gökyüzü bu hafta kaygılarınızın size hatalar yaptırabileceği konusunda burcunuzu uyarıyor. İş ve eğitim hayatınızda kaygılarınız olumsuzluklara sebebiyet verebilir, pişman olduğunuzda ise hiçbir şeyi kontrol altına alamamanın getirisiyle zor durumda kalabilirsiniz, uyanışa geçin. Bu hafta sakin ve sağ duyulu olmalı, size destek veren insanların uyarılarını önemsemelisiniz. iş birlikleri de kazanımlarınızı arttırmak açısından bu hafta önem taşımakta.

Özel hayatınızda ise uzun zamandır kalbiniz boşsa, arkadaşlarınız aracılığıyla tanıyacağınız birisiyle keyifli bir beraberliğe adım atabilirsiniz. İlişkisi olan Yaylar, kuşku ve kaygılarınızdan uzaklaşıp kalbinizdeki sevgiyi doğru şekilde aktarabilmenin karşılığını aşkla alabilirsiniz.