Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisinin çifti sosyal medyanın zirvesinde ama bir sorun var!

Söz dizisinin çifti sosyal medyanın zirvesinde ama bir sorun var!

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Analiz

Star TV’nin üç sezondur devam eden Söz dizisinde senaryo gereği askeri operasyonlar ve istihbarat çalışmaları ön planda olsa da karakterlerin yaşadıkları aşklar hiçbir zaman geri planda kalmıyor.

İkinci sezonun sonunda Bahar’ın ölerek kadrodan ayrılmasının ardından bu sezon diziye Deniz Baysal’ın canlandırdığı ‘Savcı Derya’ karakteri geldi. Bu durum da izleyicileri ikiye böldü.

Söz dizisinin çifti sosyal medyanın zirvesinde ama bir sorun var! 8

Kimi izleyiciler Yavuz’un Bahar’ı unutup Derya ile aşk yaşamasına tepki gösterirken kimi izleyiciler ise Derya’yı Bahar’dan daha çok sevdi.

Dizinin bu yeni çifti ile ilgili yapılan tartışmalar sosyal medyada yankı uyandırıyor olmalı ki Yavuz-Derya ikilisi geçen hafta sosyal medyanın en çok konuşulan çifti oldu.

Sosyal medya analiz şirketi Somera’nın verilerine göre; geçen hafta Yavuz ve Derya çifti ile ilgili 295.718 ileti paylaşıldı.

Tabi bu paylaşımların çifti sevenler kadar sevmeyenler tarafından yapıldığı, Bahar’ı özleyen izleyicilerin yorumlarını da içerdiğini unutmamak gerek.

Zaten, sosyal medyada hararetli bir şekilde süren bu Bahar-Derya kavgası dizi bitene kadar devam edecek gibi görünüyor. Anlaşılan, bu tartışmalardan doğan mesajlar da çifti sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında tutmayı başarıyor.

Listede Derya ve Yavuz’u takip eden çift ise 237.450 ileti ile ‘Kadın’ dizisinden Bahar-Arif oldu.

Söz dizisinin çifti sosyal medyanın zirvesinde ama bir sorun var! 9