Ana sayfa Dizi Haberleri Senden Daha Güzel dizi setinde harika bir ortam oluşturuldu!

Senden Daha Güzel dizi setinde harika bir ortam oluşturuldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Senden Daha Güzel dizisi salı akşamları Fox TV ekranında yayınlanıyor. Cemre Baysel ile Burak Çelik ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin çekimleri büyük bir neşe içinde geçiyor.

Senden Daha Güzel dizisinin reytingleri beklenildiği kadar iyi gelmese de yine de yaz döneminde neşesi ve romantik bir hikaye sunması nedeniyle geniş bir izleyici grubunun da dikkatini çekmiş durumda. Senden Daha Güzel dizisinin beşinci bölümünden kamera arkası görüntüleri paylaşıldı.

Dizinin setinde çok güzel bir ortam oluştuğunu videodaki görüntülerden anlayabilirsiniz. Ekibin sette hem yoğun hem de eğlenceli bir şekilde işini sürdürdüğü ve oyuncuların da birbirleri ile çok iyi kaynaştığını görebilirsiniz.

Cemre Baysel, geçen sezon Baht Oyunu dizisi ile birlikte romantik komedi hikayelerinin aranılan kadın oyuncularından birisi olmuştu. Burak Çelik de Senden Daha Güzel dizisi ile birlikte benzer projelerden önümüzdeki dönemde birçok teklif alacaktır.

Birbirleri ile iyi uyum yakalayan ikili, sette ekip arkadaşları ile de yüksek bir enerji oluşturdu ve Senden Daha Güzel dizisini izleyenler de ekranda bu enerjisi hissediyor.

Senden Daha Güzel dizisi birçok izleyici tarafından Erkenci Kuş’u andırması nedeniyle de sosyal medyada konuşulan bir iş haline geldi.

Romantik komedi arayanlar için iyi bir seçim olan dizinin reyting sonuçlarının biraz daha yükselmesi akıbeti için daha iyi olacak gibi gözüküyor.

Fox TV’nin yaz döneminde yayında tutması beklenen dizinin kış sezonunda yer alması ise bu reytinglerle pek de mümkün görünmüyor.