Ana sayfa Sosyal Medya Kaçış dizisinin ortaya çıkma hikayesinin tüm gerçeklerini Engin Akyürek’ten dinleyin!

Kaçış dizisinin ortaya çıkma hikayesinin tüm gerçeklerini Engin Akyürek’ten dinleyin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Engin Akyürek ile meslektaşı İrem Helvacıoğlu, Kaçış dizisiyle uzun süredir gündem oluyor… Dizinin Disney Plus’ın 14 Haziran’da Türkiye’de yayına başlaması ile birlikte izleyicilerle buluşacak olması heyecanın da artmasını sağladı.

Dizinin ekibinin de yer aldığı ve davetlilerin de bulunduğu galada Engin Akyürek yaptığı açıklamalarla dikkatleri yine üzerine çekti. Giyim tarzıyla sportif bir görüntü çizen ve dizinin de havasına uygun bir kıyafet tercih eden Engin Akyürek, duygularını ise şu sözlerle ifade etti.

“Biz çok heyecanlıyız. 1 yıldır hayatımızda olan Kaçış seyirciyle buluşacak. Çok emek verdik, çok derdi olan bir iş. Bunu da çok samimi bir şekilde anlattığımızı düşünüyorum. Bundan sonrasını seyirci söyleyecek. Ama biz ekip arkadaşlarım adına iyi bir iş çıkardık, inşallah sonuçları da güzel olur.”

Dizinin hikayesini Engin Akyürek’in yazdığı belirtilmiş, senaryoya katkısı anlatılmış ama bunun detayları açıklanmamıştı. Engin Akyürek, Kaçış dizisini ortaya çıkartan hikayeyi 2017 yılında yazdı. İşte bu deneme çalışması yıllar sonra oyuncuyu Disney Plus’un Türkiye yüzü yaptı.

Kaçış dizisinin ortaya çıkma hikayesinin tüm gerçeklerini Engin Akyürek'ten dinleyin! 8

Engin Akyürek, Kaçış dizisinin ortaya çıkmasını sağlayan bu süreç hakkında şunları söyledi: “2017 yılında bir hikaye yazdım, Kaçış adında. Biraz o dönemde bir adamın kendisi ile vicdanı ile baş başa kalması üzerine bir hikaye oluştu kafamda. O dönemin konjoktüründe bu hikaye denk geldi. Sonra hikaye gelişti, bugüne geldi ve Disney Plus’ta seyirci ile buluşacak.”

Engin Akyürek, yıllar önce yazdığı bir hikayenin bugün bir diziye dönüşmesinin manevi olarak gururunu da yaşıyor. Oyuncu, “Bir oyuncu olarak ilk defa kendi kendi hayal ettiğim bir şeyin içerisinde bir yolculuğa dahil oldum. O da benim için çok keyifliydi” dedi.

Kaçış dizisinin ortaya çıkma hikayesinin tüm gerçeklerini Engin Akyürek'ten dinleyin! 9

Engin Akyürek, Disney Plus’ta ilk Türk dizisinin Kaçış olmasının büyük bir sorumluluğu olduğunu da hatırlattı. Oyuncu, standartları yüksek bir iş çıkarmak durumunda ve her anlamda evrensel olması için çaba sarf ettiklerini de sözlerine ekledi.