Ana sayfa Dizi Haberleri Dünyayla Benim Aramda dizisinde oyuncuların imajları ilk kez ortaya çıktı!

Dünyayla Benim Aramda dizisinde oyuncuların imajları ilk kez ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yayınına 14 Haziran Salı günü başlayacak olan Disney + platformu için heyecan dorukta. Geri sayımın başladığı süreçte dijital platformun iki dizisi Kaçış ve Dünyayla Benim Aramda ile ilgili gelen görüntüler ve bilgiler izleyenleri de meraklandırmakta. Disney Plus’ın ilk çekilen yerli dizileri olarak bu iki dizi ön plana çıkıyor ve gündemden düşmüyor.

Ancak diziyle ilgili bir bilgi sızmaması için oyuncular ve yapımcılar tarafından özel bir çaba harcandı. Setten görüntü çıkmaması için oyuncuların ayrıca uyarıldığı da yapılan röportajlarda gündeme gelmişti. Dünyayla Benim Aramda dizisinde Hafsanur Sancaktutan ve Buğra Gülsoy ile başrolde yer alan Demet Özdemir de bir soru üzerine ‘Yasak konuşamıyorum’ diyerek bu durumu ortaya koymuştu.

42 ülke ile birlikte aynı anda yayına başlayacak olan Disney Plus platformunun ilk yerli dizisi Kaçış, geçtiğimiz yıl çekilmişti. Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nun başrolünde oynadığı dizi, adeta platformun marka yüzü oldu ve tanıtımları dönmeye başladı.

Dünyayla Benim Aramda dizisi de Disney Plus’ın çekimleri başlayan 2. dizisi oldu. Dolayısıyla merak da büyük. İlk görüntüler ise hafta içinde düzenlenen bir basın toplantısında paylaşıldı. Fotoğrafların da servis edilmesi ile birlikte merakla beklenen romantik komedi dizisindeki imajları da ortaya çıktı!

Dünyayla Benim Aramda dizisinde oyuncuların imajları ilk kez ortaya çıktı! 9

The Walt Disney Company’nin tüm dünyada milyonlarca üyeye sahip dijital yayın platformu olan Disney+, Dünyayla Benim Aramda dizisinden ilk görüntüleri paylaştı. MF Yapım imzalı dizinin yönetmenliğini Hülya Gezer yapıyor ve senaryosunu da Pınar Bulut üstleniyor.

Dizide Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan, Metin Akdülger, İbrahim Selim, Melisa Döngel, Ali Yoğurtçuoğlu ve Zerrin Tekindor rol almakta.

Dünyayla Benim Aramda dizisinde oyuncuların imajları ilk kez ortaya çıktı! 10

İçindeki boşluğu aşkla doldurmaya çalışan bir kadının, zaman geçtikçe yabancılaşmaya başladığı sevgilisine, ilişkilerini ayakta tutmak adına sosyal medya üzerinden oynadığı oyunu ve ardından yaşananları anlatmakta Dünyayla Benim Aramda dizisi.

Dünyayla Benim Aramda dizisinde oyuncuların imajları ilk kez ortaya çıktı! 11

İlişkilerin insanlar üzerindeki etkilerine ve ilişkiler üzerinden yaşadıkları büyük içsel değişimlere tanıklık edeceği dizide oyuncuların değişimleri de dikkat çekiyor. Dünyayla Benim Aramda dizisini ve oyuncularını, önümüzdeki günlerde çokça konuşacağız. Romantik komedi türündeki bu dizi, Disney Plus abonelerinin merakla beklediği bir yapım olarak öne çıkıyor…