Ana sayfa Sosyal Medya Senden Daha Güzel’in Emir’i Burak Çelik, kaslı vücuduyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı!..

Senden Daha Güzel’in Emir’i Burak Çelik, kaslı vücuduyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Fox TV ekranında yaz döneminde başlayan ve kış sezonu ile birlikte gün değiştiren Senden Daha Güzel adlı diziyle ekranlara gelen oyuncu Burak Çelik, dizi ilk yayınlanmaya başladığında kaslı vücudunun çok ön plana çıkmasıyla gündeme gelmişti.

Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye röportaj veren yakışıklı oyuncu fiziğiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Lise yıllarında çok zayıf olduğunu belirten Burak Çelik, “1.90 boya , 55 kiloydum… Sonra kilo almak için spora başladım, iştahım yoktu ama çok zor olsa da kilo almayı başardım. 1.5 senede yaklaşık 30 kilo aldım” sözleriyle hayranlarını şaşırttı.

Haftanın beş günü, günde en az iki saat spor yaptığını belirten Burak Çelik, “Sabahları 5.00’te uyanıyorum. 7.00’ye kadar spordayım, bir saat kardiyo, ardından antrenman, sonra sete geçiyorum” dedi.

Senden Daha Güzel'in Emir'i Burak Çelik, kaslı vücuduyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı!.. 7

Fiziğini korumanın en zor yanının tatlı yememek olduğunu belirten oyuncu, “Buna da alıştım. Şimdi çok abartmadan yiyorum. Best Model’a hazırlandığım zamanlar çok daha koyu diyetler yapıyordum ama bu sürdürülebilir bir şey değil. Hayatta ne yapıyorsan sürdürülebilir olması lazım. Şu an diyete falan çok takılmıyorum. Yediklerimden kısmıyorum, sadece dengelemeye çalışıyorum. Bir gün çok yediysem ertesi gün az yiyorum” açıklamasını yaptı.

Mesleki hayalinin, farklı rolleri denemek ve formları bozabilmek olduğunun altını çizen oyuncu, Rol için 150 kilo olacaksın ya da 30 kilo vereceksin deseler yaparım. Bana ‘Emir’ karakteri geldiğinde fiziği çok düzgün ve kendine bakan biri olduğu söylendiği için ben de fiziğimi bu hale getirdim. Ama rol için başka bir şey gerekirse ona bürünürüm” şözleriyle de dikkat çekti.