Ana sayfa Dizi Haberleri Sensiz Olmaz 15. bölümde Paro, Rudra’nın haklı olduğunu sonunda anlıyor!

Sensiz Olmaz 15. bölümde Paro, Rudra’nın haklı olduğunu sonunda anlıyor!

tarafından zk zk

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen Hint dizisi Sensiz Olmaz’da bugün, Düğün sırasında Rudra’nın Paro’nun yanından ayrılmasını fırsat bilen Kral Thakur onun yanına gelerek kendisi ile birlikte Birpur’a dönmesini ister. Çıkan bir karışıklıktan faydalanan Kral, Paro’yu alarak ortadan kaybolur. Kralın kendisine silah doğrulttuğunu gören Paro büyük bir hayal kırıklığı yaşarken Thakur ona önemli itiraflarda bulunacaktır.

15.Bölüm
Paro’yu başka bir araçla düğüne gönderen Mohini’nin korkunç planı işlemeye başlamıştır. BSD subayları ve Kral Thakur’un adamları Shantiva Festivali’nin yapılacağı alanda yerlerini almıştır. Sunehri, Denveer’ı arayarak evin yandığını haber verince Denveer ve Samarat eve gitmek üzere hemen oradan ayrılırlar. Rudra silah sevkiyatı ile ilgili yürütülen operasyonu incelemek için bir ara Paro’nun yanından ayrılır. Bu sırada Kral ve adamları Paro’nun yanına gelerek onu götürmek isterler. Rudra oraya geri döndüğünde Paro’nun onlarla birlikte gitmek istediğini görür ve onu kendisi ile gelmesi ile ikna etmeye çalışırken havaya açılan ateş ortalığı karıştırır. Bu karışıklıktan faydalanan Kral, Paro ile bir anda gözden kaybolur. Diğer yandan evdeki yangıdan etkilenen Dilsheer hastaneye kaldırılır. Kral, Paro’yu öldürmeden önce ona tüm gerçekleri anlattığında Paro, Thakur’un gerçek yüzünü görür ve Rudra’nın başından beri haklı olduğunu anlar. Kraldan kurtularak BSD’ye sığınan Paro, Rudra’yı kurtaracak gerçekleri onlara anlatır.

Yaşayacakları büyük aşktan habersiz olan Rundra ve Paro’nun unutulmayacak öyküsü Sensiz Olmaz hafta içi her gün saat 16.00’da Kanal 7 ekranlarında.