Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sera Kutlubey’in Fikret Kuşkan şansı!

Sera Kutlubey’in Fikret Kuşkan şansı!

tarafından ker_def

Zalim İstanbul isimli dizide Cemre karakterine hayat veren ünlü oyuncu Sera Kutlubey, Milliyet gazetesindeki röportajında dizide başrolde yer aldığı Fikret Kuşkan ile çalışmanın kendisi adına önemini, “Büyük bir şans olduğunu düşünüyorum. Onunla geçirdiğim her dakika bir deneyim” ifadeleri ile anlattı.

Dizide tecrübeli isimlerin yanı sıra gençlerin de yoğun olduğu bir kadro bulunuyor. Kutlubey’in yanı sıra; Bahar Şahin, Simay Barlas, Berker Güven, İdris Nebi Taşkan ve Ozan Dolunay isimleri dikkat çekiyor.

Sera Kutlubey, tüm ekibin birbiri ile uyumunun iyi olduğunu belirtti ve “Güzel dostlar edindim. Aramızda güzel bir bağ oluştu. Artık birbirimizin göz kırpışından ne hissettiğini anlayabiliyor ve ona göre yaklaşabiliyoruz, tabii bu çekimlere de yansıyor” açıklamasını yaptı.

Cemre ve Nedim karakterine izleyicilerin gösterdiği ilgiden de bahseden oyuncu, kendisi için de bu iki karakterin özel bir yerinin olduğunu belirtti.

Sera Kutlubey, “İkisinin arasındaki ilişki çok özel ve nadir rastlanan bir bağ… Gerek günlük hayatta gerekse yapılan işlerde işlenen ilişkiler anlamında… Bu yüzden hep ayrı bir yeri olacağına inanıyorum” diye konuştu.