Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Cansel Elçin’in hayat hikayesinde herkesi şaşırtan gerçek!

Cansel Elçin’in hayat hikayesinde herkesi şaşırtan gerçek!

tarafından ker_def

Türkiye’ye gelmeden önce Fransa’da yaşayan ünlü oyuncu Cansel Elçin, şu aralar televizyonda yok ama tiyatro sahnesinde Çıplak Vatandaşlar isimli oyunla hayranlarını mest etmeye devam ediyor. En son 2018 yılında yayınlanan ve kısa sürede ekrana veda eden Ağlama Anne dizisinde rol alan Elçin, televizyon sayesinde geniş kitleler tarafından tanındı.

Fransa’da okuyan ve okulu bitince de 10 yıl kadar orada yaşayan, şoförlük ve garsonluk gibi meslekle de yapan Cansel Elçin, Türkiye’de ise 2006-2008 yıllarında yayınlanan Hatırla Sevgili dizisindeki Ahmet karakteri ile geniş kitleler tarafından tanındı.

Türkiye’ye döndüğünde 33 yaşında olduğunu hatırlatan Cansel Elçin, Posta gazetesindeki röportajında ünlü olma konusunda dikkat çeken sözler sarf etti. Dizilerin oyuncuları geniş kitlelere tanıtmak gibi bir işlevi olduğunu anlatan oyuncu, şunları söyledi:

“Ben Türkiye’ye geldiğimde 33 yaşındaydım. Oynadığım dizi sayesinde birden popüler olmuştum. Televizyon sizi ister istemez daha öne çıkarıyor. Dizi yaptığım süreler içinde bunu daha çok hissediyordum. Ama hayatımın hiçbir döneminde ilgi peşinde olmadım. Hatta bazen unutuyorum, sokakta biri bunu hatırlatmadığı sürece”

Cansel Elçin'in hayat hikayesinde herkesi şaşırtan gerçek! 7

Cansel Elçin, sokakta ünlü olduğunu nasıl unuttuğu şeklindeki soru üzerine de şu yanıtı verdi: “Baya unutuyorum. Bu duyguyla yaşamıyorum yani. Bir de o ‘karizmatik, yakışıklı’ ifadeleri bana çok boş geliyor. Neye göre, kime göre? Karizmatik diye bir şey yoktur, farklı bakış açıları vardır sadece.”

Türkiye’de oto sansür sorunu olduğunun da altını çizen Cansel Elçin, Çıplak Vatandaşlar isimli oyunu Düzce’de oynadıklarını ve ayakta alkışlandıklarını hatırlattı ve şu detaya dikkat çekti:

“Valla dün Düzce’de oynadık, bayıldılar, ayakta alkışladılar dakikalarca. Bence bu büyük bir ön yargı. Türkiye’de öyle bir sıkıntı yok. Bizde herkesin oto sansür sorunu var. Biz bu oyunda dünyanın en insani hikayesini anlatıyoruz. En küçük kabalık, müstehcenlik yok. Karakterlerin her biri farklı sınıflardan gelmiş ama çaresizliğin bir araya getirdiği insanlar ve bu insanların ruhları çıplak. Tertemiz vatandaşlar…”