Ana sayfa Foto Galeri Sera Tokdemir, estetik yaptırdı!

Sera Tokdemir, estetik yaptırdı!

tarafından ker_def

seratokdemir

Atv’nin sevilen komedi dizisi ‘Kertenkele’nin güzel yıldızı Sera Tokdemir ve 10 yaşındaki oğlu Boran, bayram coşkusunu GÜNAYDIN’la paylaştı. Ünlü oyuncu, “Oğlum, bayramların önemini bilir ve aile büyüklerini ziyaret edip harçlığını toplar. Bizim evde de en küçük ben olduğum için hâlâ harçlıkları ben alırım” diyor
Güzel oyuncu Sera Tokdemir, iki sezondur atv’nin sevilen dizisi ‘Kertenkele’deki ‘Zehra’ rolüyle ekrana geliyor. Ünlü at yetiştiricisi Ahmet Tokdemir’in kızı olan güzel oyuncu ve oğlu Boran ile Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde buluştuk. Yarış atı sahibi olan Tokdemir ile hem keyifli bir gün geçirdik, hem de sohbet ettik…
SABAH

Babanız Ahmet Tokdemir, tanınmış bir at yetiştiricisiydi ve Türkiye’ye birçok kupa kazandırdı. Sizin de bir yarış atınız var. Yarışları takip ediyor musunuz?
Eskiden babamla çok izlerdik. Şimdi de kendi yarış atım olduğu için yarışları takip ediyorum. Hipodromda çok daha heyecanlı oluyor.

Babanızın mesleğinden ötürü herkes sizin iyi bir binici olduğunuzu düşünüyor…
Evet, herkes çok iyi at bindiğimi sanıyor ama öyle bir durum yok. Çünkü yarış atları hem daha hareketli, hem daha hırçın olabiliyor. O nedenle o atlara profesyonel olmadan binmek kolay değil. Ama ara ara binicilik dersleri alıyorum.