Ana sayfa Dizi Haberleri Babil dizisi ile ilgili flaş iddia! Bu hafta sonu işin iç yüzü anlaşılacak!

Babil dizisi ile ilgili flaş iddia! Bu hafta sonu işin iç yüzü anlaşılacak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de ekrana gelen Babil dizisi, geçtiğimiz sezon 10 bölüm yayınlanmış ve sonrasında Pandemi süreci nedeniyle yaşanan karantinada pek çok dizi gibi çekimleri durdurulmuştu. Bazı dizilerin Mayıs-Haziran aylarında sezon finali için çekimleri yapılmış, bir çok dizide Covid 19 nedeniyle risk almayarak yeni sezona kadar tatil edilmişti.

Babil dizisi, kadrosuyla ve hikayesiyle bir anda dikkatleri çekmiş ve hatırı sayılır reytinglerle de sezonda iyi bir sınav vermişti. 4 bölüm yayınlansa bile takipçilerinin yeni sezonunu heyecanla beklediği yapımlar arasındaydı. Ancak yaz sezonunda yaşanan bir başka gelişme, dizinin adeta yeni sezon akıbetini de belirleyecek durumlara neden oldu!

Dizinin başrol oyuncularından birisi olan Ozan Güven’in, kız arkadaşı Deniz Bulutsuz’u darp ettiği yönündeki iddialar sonrasında oyuncunun Babil dizisine devam edip etmeyeceği konuşulmuştu. Ancak sezon başına kadar bu konuyla ilgili herhangi bir gelişme yaşanmadı. Fakat bir kaç gün önce Ozan Güven’in, dizinin yapım firması Ay Yapım’dan mahkeme sonucunu beklemesini istediği, suçsuz olduğunu iddia ettiği şeklinde söylemler gündeme gelmişti.

Ay Yapım’ın ise kadrosunda Halit Ergenç, Nur Fettahoğlu, Birce Akalay ve Mesut Akusta gibi isimlerin olduğu dizinin takipçileri ve kamuoyu açısından Ozan Güven’in devam etmesi durumunu tarttığı, olumsuz bir görüş oluşabileceği düşüncesiyle Güven’i yeni sezonda oynatmama kararı alınabileceği konuşuluyordu.

Hatta Milliyet Gazetesi Yazarı Sina Koloğlu da bugün Cadde’deki köşesinde konuyu dillendirmiş ve Ay Yapım’ın Ozan Güven yerine yeni isim arayışına başladığı şeklinde kulis bilgisini paylaşmıştı.

Son gelen kulis bilgisini ise Gazeteci Birsen Altuntaş aktardı. Bir süredir oyuncuların tatilde olmaları, Babil dizisinin çekimlerinin henüz başlamadığını gösterirken, izleyiciler de merakta kalmıştı.

Gelen kulis bilgisine göre çekimler bu hafta sonu başlayacak ama Ozan Güven çekimlere çağrılmamış!

Ozan Güven’in yerine bir başka oyuncu mu geçti? Yoksa Güven’in sahneleri olmadığı için mi haftasonu yapılacak çekime çağrılmadı?

Bu soruların yanıtını da önümüzdeki günlerde hep birlikte alacağız…