Ana sayfa Sosyal Medya Seray Kaya bile Kadın dizisindeki o sahneyi unutamıyor!

Seray Kaya bile Kadın dizisindeki o sahneyi unutamıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın dizisi 28 Mayıs Salı akşamı 64. bölümüyle birlikte sezon finali yaparak hayranlarına bir süreliğine veda etti.

Sezon finalinde izleyicilerin içini ferahlatan bir sahne vardı. Emre ve oğlu ile Şirin’in arabayla gideceği sırada Ceyda adeta çıldırdı.

Şirin’in “Merak etme çocuğuna göz kulak olurum ben” şeklindeki sözüyle çıldıran Ceyda, elindeki bir tas suyu arabanın içinde oturan Şirin’in üzerine boca etti.

İşte o anlar izleyicileri adeta mest etti, içlerinin yağını eritti.

Seray Kaya da bu sahneyi instagran hesabından esprili bir mesaj ile kullandı.

“Şirin yaz’a merhaba dedi bile! Gelecek sezon görüşmek üzere..” notunu yazan Seray Kaya’ya hayranlarından çok sayıda iltifat geldi.

“Oyunculuğun 10 numara! Nefret ediyorum senden” diyen bir takipçisi dikkat çekti. Bir başka dizi hayranı ise bunu hak ettiğini belirten ifadeler kullandı.

Şirin’den nefret eden ve Seray Kaya’nın hakkını teslim eden bir başka izleyici ise şu mesajıyla birçok izleyicinin duygularına tercüman oldu: “Vallahi döktüğü an içimizde bir fedahlama oldu . Hiç kimseden bu kadar nefret etmemiştik . Bir de böyle diyenlere inanılmaz gıcık olurdum alt tarafı sinema , ya da dizi manyaklarmı derdim . Vallahi yolda görsem dalacağım o raddeye getirttin bizi ! Şirinden nefret ediyoruz ve siz bu kadar sahici nasıl oynuyorsunuz ? Son yıllarda gördüğüm en iyi oyunculuk .”

İşte Seray Kaya’nın paylaşımı:

Şirin yaz’a merhaba dedi bile!??
Gelecek sezon görüşmek üzere.. ???
@kadindizifox