Ana sayfa Sosyal Medya Seray Kaya, Kadın dizisinde yıllar önce kurduğu bir hayali gerçekleştirdi!

Seray Kaya, Kadın dizisinde yıllar önce kurduğu bir hayali gerçekleştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Seray Kaya, hayatının rolü olarak nitelendirdiği Şirin karakterinden 4 Şubat Salı günü yayınlanacak olan final bölümü ile birlikte ayrılacak. Geniş kitleler tarafından tanınmasını sağladığı bu karakterin perde arkasındaki bir gerçeği açıklayan Seray Kaya, herkesi şaşırttı.

Aslında Şirin rolü yıllar öncesinden Seray Kaya’nın aklına gelmiş. Oyuncunun canlandırmayı çok istediği şizofren bir karakter üzerine sinema filmi senaryosu yazdığı ortaya çıktı.

2012 yılında bir şizofren hikayesi yazdığının altını çizen oyuncu, böyle bir rolün kendisine gelmeyeceği düşüncesiyle senaryo hazırladığını anlattı. Bir filmde şizofren karakteri canlandırmayı düşündüğünü ve bunun için de yoğun bir çaba sergilediğini anlatan Seray Kaya, o filmi çekemediğini ama Şirin karakterinde bunu yansıtarak hayalini gerçekleştirdiğini anlattı.

Seray Kaya, “3 sezonluk bir karakteri oynamak biraz yordu ama çok güzel şeyler de getirdi. O yüzden Şirin benim için hayatımın rolü, o yüzden onu hiç unutmayacağım” şeklinde konuştu.

Çok eleştirildiği ve tepkiler aldığı hatırlatılan oyuncu, “Hayatımda senden nefret ediyoruz denilmesini bu kadar seveceğimi, bu kadar mutlu olacağımı düşünmemiştim. Birilerinin beni sevmemesi gerekiyordu, yaptığım işin doğru olduğunu göstermesi için. Türk halkı ve birçok yerde ülkede de yayınlandı, birçok ülkede de insanlar benden nefret etti. Nefretini kazanmış olmam bana her seferinde işimi doğru yapmaya teşvik etti, doğru yaptığımı gösterdi” diye konuştu.

80. bölümden sonra kendisine gelen mesajlarda izleyicilerin üzüntü ifadelerinin olduğunu anlatan Seray Kaya, “Şirin’e ağlayacağımızı hiç düşünmemiştik dediler. Şirin ile duygu karışıklığı yaşattım için de mutluyum. Kötü karakteri oynayıp sevdirmek de güzel” dedi.

Sokaktan ziyade sosyal medyada acımasız tepkilerle karşılaştığına değinen oyuncu, sokakta ise insanların sevgilerini ilettiğini anlattı. Sosyal medyadan gelen yorumlardan olumsuz etkilendiği anlaşılan oyuncu, “Can sıkıcı bazı mesajlar olabiliyor. Kendisinin veya ailesinin ölmesini istemeler can sıkabiliyor. Bu durumlar benim canımı sıkıyordu. Onun dışında söylenen hiçbir şeyi takmıyordum” açıklamasını yaptı.

Seray Kaya, dün akşam Sait Halim Paşa yalısında yapılan Kadın dizisinin veda gecesinden de aşağıdaki paylaşımı yaptı:

Dün gecenin mimarları tabi ki
@selen_karabulut ???? @tanerkuyu