Ana sayfa Dizi Haberleri Seray Kaya, Şirin’den ayrılacağına çok üzülüyor!

Seray Kaya, Şirin’den ayrılacağına çok üzülüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Seray Kaya, Kadın dizisinde canlandırdığı Şirin karakteri ile gönüllerde taht kurdu. Şirin ne kadar kötü birisi olsa da Seray Kaya’nın bu durumu izleyiciyi ikna edecek şekilde ekranda sergilemesi, oyuncuyu kariyerinin zirvesine çıkarttı.

Kadın dizisindeki performansı ile kalpleri kazanan Seray Kaya, geniş kitleler tarafından da tanındı. Dizinin 80 bölüm sürmesinin altında da Seray Kaya’nın sergilediği başarılı performansın önemli bir etkisi var.

Final sahneleri çekilen Kadın dizisinin ekibi dün akşam Sait Halim Paşa Yalısı’nda düzenlenen partide bir araya geldi. Kameralara açıklamada bulunan Seray Kaya, “Hüzün tabii ki var ama ben her biten şeyin yeni bir, güzel bir şeye başlamak olduğuna inanıyorum. O yüzden mutluyum da hüzün tabii ki var. Güzel bir ekipten ayrılacak olmak, böyle güzel bir hikayeden ayrılacak olmak özellikle Şirin’den ayrılacak olmak hüzün veriyor ama mutluyum” açıklamasında bulundu.

Kadın dizisinin başarılı bir proje olduğunun altını çizen Seray Kaya, dizinin kendisi için güzel başladığını, böyle bir karakteri oynamanın da hayali olduğunu dile getirdi.

Projeye çok heyecanlı başladığını ve güzel devam ettiğini, çok güzel de sonlandığını ifade eden Seray Kaya, “Şirin tam da istediğim gibi yazıldı, tam da istediğim gibi sonlandı. Ben de gerçekten çok heyecanla karakteri çıkartmaya çalıştım. Sevildi de, nefret de edildi. Çok nefret edildi. O yüzden çok kolay bir süreç değildi, çünkü Şirin karakteri ister istemez yoran bir karakterdi. Biraz yoruluyordum bu süreçlerde, bunlar tadı tuzu çok da önemli değil”şeklinde konuştu.