Ana sayfa Sosyal Medya Kenan İmirzalıoğlu, baba olduktan sonraki değişimini ilk kez böyle anlattı…

Kenan İmirzalıoğlu, baba olduktan sonraki değişimini ilk kez böyle anlattı…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, aynı zamanda meslektaşı olan Sinem Kobal ile 2016 yılında evlenmişti. Çiftin Lalin ismini verdikleri ilk çocukları 2020 yılının Ekim ayında doğmuştu. Ünlü çiftin kısa süre sonra, ikinci kez çocuklarının da olacağı haberi mutluluk yaşatmıştı sevenlerine, hayranlarına. İkinci kızları Leyla ise Mayıs ayında dünyaya geldi.

Şu sıralar mutlu evliliğine iki çocuk babası olarak devam eden Kenan İmirzalıoğlu, hayranları tarafından ise özlendi. Oyuncu, her ne kadar atv’nin yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster ile ekranlara gelse de hayranları onu bir dizide görmek için sabırsızlanıyor.

Oyuncu, geçtiğimiz günlerde yeni yaşını güzel bir sürprizle kutladı. Kenan İmirzalıoğlu, 18 Haziran 1974 doğumlu. 48 yaşına giren oyuncuya atv’deki programının çekimleri sırasında güzel bir sürpriz yapıldı. Ekip arkadaşları tarafından organize edilen sürpriz kutlama, oyuncuyu çok mutlu etti.

Uzun süre Murat Yıldırım’ın sunduğu yarışmanın sunucu koltuğuna oturan Kenan İmirzalıoğlu, başarılı sunuculuğu ile beğeni toplamakta. Heyecanla izlenen yarışmanın çekimleri sırasında getirilen pasta ile kısa bir kutlama arası verildi.

Pastasındaki mumları tüm ekip arkadaşlarıyla birlikte mutlu ve güzel günler umudu ile söndüren oyuncu, duygularını aktarırken son iki yılda baba olmanın kendisine kattıklarını anlattı. Babalığın hayatına, düşüncelerine ve duygularına olan etkisini şu sözlerle ifade etti Kenan İmirzalıoğlu:

“Baba olmak öncelikle kendinizden önce düşünmeniz gereken bir evladınız oluyor. Ya insanın gerçekten kafasında hiç açık olmayan yerler açılıyor. Kalbinizde hiç açık olmayan yerler açılıyor. Çok daha merhametli, vicdanlı oluyorsunuz. Diğer insanlarla ilişkinizde de bunu hissettiriyor. Çünkü onların da bir insan evladı olduğu daha çok aklınıza geliyor. Öncesinde de bu bilgiler bizde vardı, bu sefer kalbi bir şekilde geliyor. İnsanı daha da insanlaştıran bir şey. Leyla da bize çok iyi geldi. Allah bağışlasın güzelliklerini göstersin diyorum.”