Ana sayfa Dizi Haberleri Sercan Badur, Güllerin Savaşı dizisinden tüyo verdi!

Sercan Badur, Güllerin Savaşı dizisinden tüyo verdi!

tarafından ker_def

gullerin-savasi1

‘Güllerin Savaşı’ kızışacak

Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi “Güllerin Savaşı”nın ikinci sezonuna Sercan Badur ’un canlandırdığı Cihan karakterindeki büyük değişim damga vurdu. Cihan’daki büyük değişimini anlatan Sercan Badur, dizi takipçilerine ortalığın daha da karışacağı tüyosunu verdi.

Hürriyet

* İkinci sezona hızlı başladınız, çekimler nasıl gidiyor?

– Çekimler son derece keyifli gidiyor. Artık birbirimize o kadar alıştık ki araya kısa bir boşluk girdiğinde setin ilk günü hepimiz için bayram oluyor. Sadece oyuncu arkadaşlarımdan bahsetmiyorum. Bütün ekipte çok güzel arkadaşlıklar, dostluklar edindik. En güzeli de bu zaten. Sevdiğin insanlarla çalışmak ve ortaya birlikte sevilen, beğenilen, izlenilen bir şey çıkarmak… Bence hepimizin de en büyük motivesi bu. Yönetmenimiz Emre Kabakuşak’ın bize verdiği samimiyetin önce ekibin enerjisine sonra da ekrana yansıdığını düşünüyorum.

* Canlandırdığınız Cihan karakteri yeni sezonda büyük değişim gösterdi. Neler söyleyeceksiniz bu konuda?

– Cihan’ın en büyük değişimi intihardan sonra hipoksik şoku atlatması oldu. Geçen sezon çatı katından çıkamayan, yaşamaktan korkan, kendinden nefret eden biriyken bu sezon yaşama isteği olup kendine son derece güvenen, güçlü bir karaktere dönüştü. Bunca değişimin içinde değişmeyen tek şey Cihan’ın sevme biçimi oldu. İşte bu sezonda Cihan’ı oynarken en keyif aldığım yer de bu değişim noktası. Cihan sevmeyi bildiği kadar sevilmeyi de bilmeyen biri. Bu öğrenme süreci pek kolay geçecek gibi görünmese de yaşananlar Cihan’ın değişimine yardımcı olacak bence.