Ana sayfa Dizi Fragmanları Şeref Sözü dizisinden ilk fragman; Tolgahan Sayışman yine olay yapacak!

Şeref Sözü dizisinden ilk fragman; Tolgahan Sayışman yine olay yapacak!

tarafından ker_def

Yeni sezonda Show TV ekranlarında izleyici ile buluşacak, yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği, ‘Şeref Sözü’ dizisinin çekimleri bir süredir devam ediyordu. Cevdet Mercan’ın yönetmenliğini üstlendiği, senaryosu Eda Tezcan imzalı ‘Şeref Sözü’nün iddialı bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Sayışman’a Sude Zülal Güler başrolde eşlik edecek. Dizide ayrıca; Hülya Darcan, Öykü Çelik, Aras Aydın, Mert Yavuzcan, Toprak Sağlam gibi isimler de bulunuyor.

TRT1’de yayınlanan Şampiyon dizisinden sonra ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, yeni dizinin başrolünde yer alarak yeni sezonda izleyicilerin karşısına çıkacak. Görsel bir şölene hazır olun. dizinin ilk fragmanı yayınlandı ve Kalem Adası’nın güzellikleri de ortaya döküldü.

Çarpıcı hikayesi, yıldızlarla dolu kadrosu ve görkemli setiyle ekranların yeni fenomeni olmaya hazırlanan ‘Şeref Sözü’ için 480 bin m2’lik bir ada dev bir platoya dönüştürüldü!

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan ‘Şeref Sözü’, yapımları ile dünyanın her köşesine ulaşan TIMS&B Productions’ın vizyonu, fenomen olmuş dizilerin yönetmeni Cevdet Mercan’ın rejisi ve hafızalardan silinmeyen dizi hikayelerinin senaristi Eda Tezcan’ın kalemi ile yeni sezonda adından söz ettirecek.

Dizinin ne zaman ekrana geleceği henüz netleşmedi ama yakında izleyicilerle buluşacağı kesin…