Ana sayfa Sosyal Medya Şeref Sözü yayından kaldırılınca büyük şansı kaybetti ama Sude Zülal Güler’in hayali bitmedi!

Şeref Sözü yayından kaldırılınca büyük şansı kaybetti ama Sude Zülal Güler’in hayali bitmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezon Show TV ekranında sadece 4 bölüm süren ve düşük reytingler nedeniyle yayından kaldırılan Şeref Sözü dizisinde Tolgahan Sayışman ile genç oyuncu Sude Zülal Güler’in başrolde buluşması herkesi şaşırtmıştı.

Güler adına ismini duyurma noktasında çok önemli bir gelişmeydi bu. Ancak projenin kısa süreli olması genç oyuncunun ismini daha geniş kitlelere duyurabilme fırsatını da elinden kaçırması anlamına geliyordu. Ancak oyuncu hayallerinin peşinden koymaya devam edecek.

Exxen platformunda yayınlanacak olan Öğrenci Evi isimli diziden teklif alan Güler, yakında bu yapım ile hayranlarının karşısında olacak. Çınar dizisi ile yıldızı parlayan Sude Zülal Güler kariyer yolculuğunu MAG okurları için paylaştı.

Şeref Sözü yayından kaldırılınca büyük şansı kaybetti ama Sude Zülal Güler'in hayali bitmedi! 7

“Oyunculuk benim için biçilmiş kaftan” diye konuşan Güler, “Gelecekte işini hakkıyla yapan ve durmadan kendini geliştirmiş bir insan olarak anılmak istiyorum” ifadesini kullandı.

Güler, “Farklı alanlarda kendimi bulmaya çalıştım. Önce reklamlarda daha sonra dizilerde yer almaya başladım” dedi.

Mottosunun hep daha iyi ve farklı olmak olduğunu belirten başarılı oyuncu, gelen senaryoları da böyle değerlendirdiğini belirtti.