Ana sayfa Dizi Haberleri Serenay Sarıkaya, Medcezir kararı açıklanınca havalara uçtu!

Serenay Sarıkaya, Medcezir kararı açıklanınca havalara uçtu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Medczeir dizisi Serenay Sarıkaya için çok önemli bir yapımdı… Büyük çıkış yaptı, ismini geniş kitlelere duyurdu, yurt dışında da geniş kitlelere bu yapım sayesinde ulaştı. Serenay Sarıkaya’nın Mira Beylice karakterine hayat verdiği dizi yeniden Star TV ekranında izleyicilerle buluşacak.

Star TV tarafından 17 Nisan Cuma akşamının yayın akışı duyuruldu. Yeni akışa göre saat 20.00’den itibaren Medcezir dizisi yeniden ekrandaki yerini alacak. Yani Serenay Sarıkaya’nın televizyon için yaptığı son diziydi Medcezir… Oyuncu sonrasında sadece dijital ekranda Fi dizisi ile kendini göstermişti.

Bir döneme damgasını vuran Medcezir dizisinde Çağatay Ulusoy, Taner Ölmez,Can Gürzap, Serenay Sarıkaya, Hazar Ergüçlü, Metin Akdülger, Barış Falay, Murat Aygen, Şebnem Dönmez, Mine Tugay gibi birçok oyuncu rol almıştı.

Serenay Sarıkaya, instagram hesabından dizinin fragmanını yayınladı ve gelen bu haberden çok mutlu olduğunu da şu mesajıyla anlattı:

“Geri döndük. Medcezir yıllar sonra ilk defa aynı gün ve saatinde yeniden başlıyor. Duyanlara duymayanlara…”

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

We are back!!!!!! ????????????Medcezir yıllar sonra ilk defa aynı gün ve saatinde yeniden başlıyorr….!! ???????????? #duyanlaraduymayanlara ????

Serenay Sarıkaya (@serenayss)’in paylaştığı bir gönderi ()