Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya, O Ses Türkiye’ye çıkınca sosyal medya alev aldı!

Serenay Sarıkaya, O Ses Türkiye’ye çıkınca sosyal medya alev aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Alice müzikali ile sahnelerde yer alan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, O Ses Türkiye yılbaşı özel programının özel konuklarından birisiydi. Siyah dekolteli elbisesi ile önce gözlere hitap eden ünlü oyuncu, sesiyle de kulakların pasını sildi.

Serenay Sarıkaya, tam 3 şarkı üst üste seslendirdi. Ekranda adeta ışığıyla parladı,sosyal medya ise güzelliği ile adeta alev aldı.

Serenay Sarıkaya, O Ses Türkiye'ye çıkınca sosyal medya alev aldı! 14

Birçok hayranı programdaki fotoğraflarını paylaşım farklı farklı yorumlar yaptı. Tüm bu yorumlarda da başarısına övgü ve güzelliğine yönelik iltifatlar vardı. Sesi de bir hayli övüldü…

O Ses Türkiye’ye annesi çok istediği için çıkan ve şarkısını da annesi için seslendirdiğini söyleyen Serenay Sarıkaya,mütevazi haliyle de jüri üyelerinden büyük ilgi gördü.

Twitter’da Serenay Sarıkaya bir anda gündemin üst sırasına yükseldi.

İşte sosyal medyada yanan Serenay Sarıkaya ateşinden örnekler:

Serenay Sarıkaya, O Ses Türkiye'ye çıkınca sosyal medya alev aldı! 15 Serenay Sarıkaya, O Ses Türkiye'ye çıkınca sosyal medya alev aldı! 16 Serenay Sarıkaya, O Ses Türkiye'ye çıkınca sosyal medya alev aldı! 17 Serenay Sarıkaya, O Ses Türkiye'ye çıkınca sosyal medya alev aldı! 18 Serenay Sarıkaya, O Ses Türkiye'ye çıkınca sosyal medya alev aldı! 19 Serenay Sarıkaya, O Ses Türkiye'ye çıkınca sosyal medya alev aldı! 20 Serenay Sarıkaya, O Ses Türkiye'ye çıkınca sosyal medya alev aldı! 21