Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya, SMA hastası çocuklar için o kıyafetini bağışladı

Serenay Sarıkaya, SMA hastası çocuklar için o kıyafetini bağışladı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü isimlerin SMA hastası çocuklar için kıyafetlerini bağışladığı kampanya büyüyor. Bergüzar Korel, Hazal Kaya, Hatice Şendil, Demet Özdemir, Şevval Sam, Eda Ece gibi pek çok isim sosyal medya hesaplarından sürekli yaptıkları paylaşımlarla konuya dikkat çekerken, başlatılan bir kampanyaya da katkılar büyüyor.

Bergüzar Korel’in çağrısı ile Demet Özdemir, geçtiğimiz günlerde Pantene gecesinde giydiği siyah bir elbisesini bağışlamıştı. 50 bin TL’ye satılan elbisenin geliri, SMA hastası Poyraz Ali için kullanılacak.

Bergüzar Korel’in, O Ses Türkiye Yılbaşı’nda giydiği elbisesini bağışladığı öğrenilirken, Eda Ece’nin de Yasak Elma dizisinde kullandığı takıları bağışladı.

Hatice Şendil ise Bergüzar Korel’in başlattığı kampanyaya topladığı bir bütçe ile katkıda bulunurken, Esra Erol, Hazal Kaya gibi isimler de destek verdikleri kampanyayı sürekli sosyal medyada gündemde tutuyorlar.

Konuyla ilgili olarak bağış yapan bir başka isim ise Serenay Sarıkaya oldu. Oyuncu, ünlü modacı Hakan Yıldırım imzalı beyaz bir elbisesini kampanya için bağışladığını duyurdu.

Oyuncu, “Bu harika beyaz elbise bir Hakan Yıldırım klasiğidir.. Bu kalıp da belki de benimle en çok özdeşleşmiş olanı…” diyerek SMA hastası Eylül’e destek olmak için elbiseyi bağışladığını açıkladı.

Oyuncu, yardım hesaplarını da paylaştığı fotoğrafına, “Dilerim daha çoklarına ulaşabilir destek olabiliriz” notunu da düştü.

İşte o paylaşım:

Serenay Sarıkaya, SMA hastası çocuklar için o kıyafetini bağışladı 7