Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in maskesine bakın! Moda olursa şaşırmayın!

Demet Özdemir’in maskesine bakın! Moda olursa şaşırmayın!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Genç kuşağın başarılı ve popüler oyuncularından birisi olan Demet Özdemir, oynadığı dizilerin yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkatleri çeken bir isim. Oyuncu, takipçileri tarafından ilgiyle izlenirken, her paylaşımı da sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Şimdilerde TV8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki rolüyle de büyük beğeni topluyor.

Oyuncu, duyarlı kişiliğiyle sosyal medya paylaşımlarında kadına-hayvana-çocuğa şiddet gibi konularda hassasiyetini de paylaşımlarla ortaya koymakta. Geçtiğimiz günlerde SMA hastası çocuklar için elbisesini bağışlayan ve ismini vermek istemeyen bir kişi tarafından 50 bin TL’ye satılması ile de gündeme gelen oyuncu, toplumsal ve sosyal konulardan da uzak kalmıyor.

Hem dizinin setinden yaptığı keyifli ve eğlenceli içerikleriyle dikkat çeken oyuncu, hem de takipçileriyle kurduğu etkileşimle de beğeni topluyor. Demet Özdemir, enerjik, doğal ve pozitif halleriyle hayranlarının çok sevdiği bir isim.

Özdemir’in son sosyal medya paylaşımlarından birinde ise maskesi dikkat çekti. Malum tüm dünyada yaşanan Covid-19 salgını nedeniyle herkes maske takmak durumunda.

Cerrahi maskelerin yanı sıra çeşitli kumaşlardan yapılan pek çok maskeyi kullanan insanlar da var. Artık maske meselesi öyle bir hale geldi ki her kıyafetine uygun renk ve modelde maske takanlar, ilginç tasarımlı maskeler kullananlara da rastlanıyor.

Kimi moda çevreleri de bu durumu baz alarak yeni modeller üretme peşinde. Demet Özdemir’in taktığı maske ise tam kış mevsimine uygun olarak üretilmiş. Sütlü kahve rengindeki maskesini kıyafetine uyduran Demet Özdemir de yeni modaya uymuş.

Oyuncunun kışlık kumaştan olduğu görülen ilginç maskesinin koruyuculuğunu bilemiyoruz ama hayli şık olduğu kesin. Özdemir, “Maskem ile aşk yaşıyorum” notuyla da yeni maskesini çok sevdiğini aktarmış.

Görünen o ki kış aylarında bir maske modası ile karşılaşacağız. Mecburen taktığımız maskeleri kıyafetlerine ya da mevsime uydurarak takmak keyifli olabilir ama bu noktada en çok dikkat edilmesi gereken de geçirgen olup olmadığı!

Bu konuda emin olmadan siz siz olun, modaya uyacağım diye maske işini hafife almayın!

İşte Demet Özdemir ve yeni maskesi…