Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin yeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nin hikayesi ortaya çıktı!

Show TV’nin yeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nin hikayesi ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında yeni sezonun en farklı dizilerinden birisi olması beklenen projenin ismi Kızılcık Şerbeti… Dizinin oyuncu kadrosu oluşturuldu ve çok etkili isimler var. Bir iki yeni oyuncu dışında hemen hemen kadro konusunda son aşamaya gelindiği anlaşılıyor. Dizinin en dikkat çeken özelliği ile hikayesinde gizli.

Çukur dizisi gibi 4 sezon süren güçlü bir yapımdan sonra Show TV, bu tarz büyük bir çıkış sergileyecek ve uzun yıllar da izleyenleri kendi ekranında tutacak bir proje arıyordu. Baba dizisi bu anlamda beklentileri tam olarak karşılayamadı. Ancak Kızılcık Şerbeti dizisiyle yeni sezonda çok iyi bir çıkış yapma hedefi gözüküyor.

Dizinin Faruk Turgut’un sahibi olduğu Gold Film tarafından yapıldığını hemen hatırlatalım. Erkerci Kuş gibi birçok dizinin de yapımcısı olan Gold Film, bu işe büyük bütçeler yatırdı. Ünlü yönetmen Hakan Kırvavaç’ın da dizinin başına geçmesi iddianın büyüklüğünü anlatıyor.

Ayrıca 5 sezon boyunca Fox TV ekranında büyük başarılar kazanan Yasak Elma dizisinin senaristleri Zeynep Gür ile Melis Civelek’in Kızılcık Şerbeti dizisinin hikayesini yazan kişiler olması da çok dikkat çeken bir detay olarak gözüküyor.

Show TV'nin yeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nin hikayesi ortaya çıktı! 8

Peki nasıl bir dizi izleyeceksiniz? Kimler rol alıyor ve nasıl bir hikaye ile karşılaşacaksınız? Bazı detaylar ortaya çıktı. Ömer karakterinde daha önce Yasak Elma ile Evlilik Hakkında Her Şey dizilerinden iyi tanıdığınız Barış Kılıç, başrolde yer alıyor.

Kadın başrol olarak ise Kırmızı Oda dizisindeki Meliha gibi unutulmaz bir karakterde yer alan çok tecrübeli bir isim olan, Evrim Alasya’yı görmekteyiz. Kıvılcım karakterinde oyuncunun yine baskın bir şekilde hikayenin merkezinde yer almasını bekliyoruz.

2 sezon Emanet isimli günlük dizinin başrolünde yer alan ve gençlerin son dönemde en fazla destek sağladığı oyuncular arasında bulunan Sıla Türkoğlu da bir başka başrol oyuncusu olarak öne çıkıyor. Doğa karakterinde izleyeceğimiz Sıla Türkoğlu’nun partnerin de Doğukan Güngör olması bekleniyor.

Show TV'nin yeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nin hikayesi ortaya çıktı! 9

Kızılcık Şerbeti dizisinde Settar Tanrıöğen, Sibel Taşçıoğlu, Selin Türkmen ve Füsun Demirel gibi çok önemli isimler de bulunuyor. Bu isimlere bakınca dizinin kadrosunun ne kadar iyi isimlerle kurulduğunu anlayabilirsiniz.

Hikaye ise iki farklı aile arasında yaşanan çatışmayı izleyicilerin karşısına çıkartacak. Birbirlerine çocuklarının aşkı üzerinden bağlanan bu iki ailenin büyük çatışmasını göreceksiniz.

Doğa karakterinde Sıla Türkoğlu, dizinin hikayesinde en çok öne çıkacak karakterlerden birisine hayat verecek. Doğukan Güngör ile Sıla Türkoğlu ikilisinin nasıl bir uyum sağlayacakları da şimdiden merak konusu oldu.

Toplumsal anlamda birbirlerinden farklı ailelerin karşılaşmasının ne tür sıkıntılar çıkardığını, sonrasında ilişkilerin nasıl geliştiğini ve birbirlerini anlama sürecinde neler yaşandığına ışık tutacak bir hikaye örgüsü göreceksiniz.

Bu anlamda da senaristler Melis Civelek ile Zeynep Gür, günümüz gerçeklerini de ön çıkartan ve izleyenlere kendi hayatlarından tanıdık gelen birçok detayı sunacak gibi gözüküyor.