Ana sayfa Dizi Haberleri Serenay Sarıkaya ve Mehmet Günsür’den sevgi pıtırcıkları

Serenay Sarıkaya ve Mehmet Günsür’den sevgi pıtırcıkları

tarafından ker_def

serenaysarikaya5

◊ Ben karşımda çok çekici bir kadın görüyorum. Siz aynada ne görüyorsunuz? – Tanrı bana bu bedeni verdiği için mutluyum ve ona iyi bakmaya çalışıyorum. Güzelliğin hem psikolojik hem de fiziksel olarak içten geldiğine inanıyorum. İyi beslenmek önemli. Kendini ne kadar iyi beslersen o kadar parlıyorsun.

◊ Bu kadar güzel doğmak nasıl bir şey? – Annemle geçen gün konuştuk; enteresan bir çocukluğum olmuş. Sokakta herkes beni sevip fotoğrafımı çekmek istermiş. O zamanlardan dikkat çeken bir halim varmış yani. Ama bu, çok farkında olduğum bir şey değil.

◊ Öyle diyorsunuz ama Çek Cumhuriyeti’ne gidip bir güzellik yarışmasına katılmışsınız… – Her genç kız gibi hayalimdi. O ortamı deneyimlemek istedim. 15 yaşımdayken Antalya’da voleybol antrenörüm, 18 yaş altındakiler için Çekoslovakya’da bir güzellik yarışması olduğundan söz etti. Ben de yeni yerler keşfetmeyi sevdiğim için “Giderim” dedim.

◊ Yabancı dil? – İngilizcem yoktu. Bileti verdiler, tek başıma gittim. Bu özgüvenimi sağlamlaştırdı. Sanırım bu yüzden şimdi kendimi ifade ederken hiç zorlanmıyorum.