Ana sayfa Dizi Haberleri Serenay Sarıkaya ve Mehmet Günsür’den sevgi pıtırcıkları

Serenay Sarıkaya ve Mehmet Günsür’den sevgi pıtırcıkları

tarafından ker_def

mehmetgunsur2

◊ İtalya’dan Türkiye’yi nasıl görüyorsunuz? – 80’leri, 90’ları ve 2000’leri hatırlıyorum. Bu ülkedeki bir sürü değişimi gördüm. Genelde dünyayla ilgili bir sıkıntı olarak şunu söyleyebilirim; biraz masumiyetimizi kaybettik.

◊ Hep beğenilen biri miydiniz? Mehmet Günsür: Küçüklüğümde hep “Ne tatlı, ne sevimli” derlerdi. Aslında yaramaz da bir velettim. Annem “O kadar sevimliydin ki sana kızamazdık” der.

◊ Kamera karşısına ilk çıktığınızda yedi yaşındaymışsınız. 12 yaşındayken ‘Geçmiş Bahar Mimozaları’nda rol almışsınız. O yaşta oyuncu olma kararını kendiniz veremeyeceğinize göre bir ‘proje çocuk’ muydunuz? – Hayır. Annem öğretmen, babam mühendis. Ama ikisinin de sanat damarları kuvvetli. Bu bana da geçti. Küçükken halam bir reklam prodüktörünü tanıyordu.

Elimden tuttu ve beni deneme çekimine götürdü. Reklamlarda rol aldım. Sonra ‘Geçmiş Bahar Mimozaları’ geldi. Ama o zamanlar bu benim için harika bir oyundu, ‘gibiymiş’ gibi yapma oyunu… Müşfik Kenter, Filiz Akın ve Rutkay Aziz gibi önemli isimlerle birlikte çalıştım ve profesyonelce yapmayı onlarla öğrendim.