Ana sayfa Dizi Haberleri Serenay Sarıkaya ve Mehmet Günsür’den sevgi pıtırcıkları

Serenay Sarıkaya ve Mehmet Günsür’den sevgi pıtırcıkları

tarafından ker_def

serenaysarikaya3

◊ 16 yaşından beri setlerdesiniz. İnsanların gözü önünde büyüdünüz… Bu nasıl bir baskı yarattı üstünüzde? Serenay Sarıkaya: Zorlu bir yolculuk olacağını biliyordum. Ama bu yola gönüllü girdim. Ve ‘bu’ olmayı çok istedim. O yüzden gelen her şeyi, artısıyla eksisiyle kabul ettim. Sanırım bana bu yolculukta yardım eden; yolun başında edindiğim felsefemdi.

◊ Anne-babanız siz küçükken ayrılmış. 15 yaşında Sinan Çetin’in çektiği bir film sırasında keşfedilmişsiniz. Annenizle Antalya’dan İstanbul’a uzanan bu yolculukta çok zorluklar yaşadınız mı? – İki kadın baş başa olmanın avantajları gibi dezavantajları da vardı. Ama önemli olan, maddi ve manevi zorlukları pozitife çevirmekti. Çok şanslıyım ki beni çok güzel yetilerle donatmaya çalışan annem hep yanımdaydı. Bana çok güvendi. Onun yüzünü kara çıkarmamak için çok çaba sarf ettim.

◊ Babanızla görüşüyor musunuz? – Tabii. Aramızda hiçbir sorun yok.

◊ ‘Fi’yi tutkunun peşinde koşanların hikâyesi olarak özetleyebiliriz. Sizin hikâyenizde tutku ne kadar vardı? – Kesinlikle tutkulu bir kadınım. Mesela oyunculuğa tutkuyla bağlıyım. Ama canlandırdığım Duru karakterinden farklı olarak daha sabırlı olmaya gayret ediyorum.

◊ İçinizde ukde kalan bir şey var mı? – Yoğun çalışma temposundan dolayı bu sene üniversite sınavına giremedim. Ama hayatımın bir döneminde üniversiteye gideceğimi biliyorum. Sosyoloji okumak istiyorum.