Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Serenay Sarıkaya’yı en iyi anlayan Hazar Ergüçlü oldu

Serenay Sarıkaya’yı en iyi anlayan Hazar Ergüçlü oldu

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’nın komedyen Cem Yılmaz ile yaşadığı aşk gündemden düşmüyor… Magazin gündeminde hemen her gün ikili hakkında bir haber yer alıyor. Sosyal medyada da yer alan ve ikili arasındaki yaş farkına dikkat çeken birçok kişi, bu ilişki ile ilgili olumsuz görüşleriyle sosyal medyada yer almıştı.

Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz aşkını, onlarla benzer bir sorunu yıllardır yaşayan Hazar Ergüçlü’ye sordular. Ünlü yönetmen Onur Ünlü ile uzun süredir aşk yaşayan Hazar Ergüçlü, bugüne kadar sayısız kez yaş farkı nedeniyle eleştiriler ve olumsuz yorumlar aldı. Bu konu da sosyal medyada olsun, magazin basınında olsun çok konuşuldu, yazıldı, haberlere konu oldu.

Şimdilerd ise Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü’nün yaşadığı yaş farkı konusu Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz üzerinden devam ediyor. Flormar markası ile işbirliğine giden Hazar Ergüçlü, firmanın gecesinde kameralara konuştu.

Serenay Sarıkaya’yı en iyi anlayan Hazar Ergüçlü oldu 7

Serenay Sarıkaya’ya destek veren oyuncu, bu tür konuların hala konuşuluyor olmasını yadırgadığını söyledi.

Ergüçlü, “Serenay çok sevdiğim bir arkadaşım. Onun mutlu olmasına çok sevindim” diye belirtti ve yaş farkı içen de “Çocuk değil Serenay, hala bunları konuşmamız çok saçma. Bunun konuşulan bir şey olması saçma. Demode anlayışlar bunlar, her şey değişir” ifadeleriyle arkadaşına destek oldu.