Ana sayfa Dizi Haberleri Serhat Teoman’ın başına yine aynı şey geldi, iyi iken kötü, kötü iken iyi oldu!

Serhat Teoman’ın başına yine aynı şey geldi, iyi iken kötü, kötü iken iyi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Çocuk dizisinde öfkenin adresi Ali Kemal karakteri oldu… Serhat Teoman geçen sezon da Kızım dizisinde kötü bir karakterden, sonra iyiye doğru gidişat göstermişti.Çocuk dizisinde ise tam tersi bir durum yaşanıyor… İzleyicinin de Ali Kemal’e olan öfkesi katlanarak artıyor.

Teoman, yeni sezonda Çocuk dizisinde iyi bir karakterden kötü birisine doğru dönüşüyor… İşte bu dönüşme de ekran başındaki izleyicileri adeta deli ediyor.Serhat Teoman’ın başarılı performansı da Ali Kemal karakterinin öne çıkmasını sağlıyor.

İsmail Hacıoğlu’nun Hasan performansı da bir harika… Merve Çağıran, Akça rolünde kendini çok iyi gösterdi. Bu üç isimin yanında bir de Asiye karakteriyle Nazan Kesal, Çocuk dizisinin Salı akşamları dikkat çeken bir yapım olmasını sağlamakta.

Dizinin hayranları da çok memnun… “İsmail Hacıoğlu” döktürüyor sözünü sosyal medyada sıklıkla görebilirsiniz.

“Allah belanı versin Ali kemal, lef herif” diye yorum yapan bir izleyici de bu karaktere nefretini ortaya koyarken, aslında inandırıcılık noktasında Serhat Teoman’ın ne kadar etkili olduğu da ortaya çıkıyor.

Bir başka izleyici, “Dizinin adı Hasan’ın çilesi olacakmış” diyerek de birçok dizi hayranının duygularına tercüman oldu.

Senariste de Hasan’ı mutlu etmediği için tepki var.