Ana sayfa Dizi İzle Bıçak Sırtı 20 Aralık Cuma 64. Bölüm Fragmanı İzle

Bıçak Sırtı 20 Aralık Cuma 64. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Ekranların sevilen dizisi Swaragini – Bıçak Sırtı 20 Aralık Cuma günü yayınlanacak olan 64. bölümüyle ekrandaki yerini almaya hazırlanıyor… Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağının detayını videoda bulabilirsiniz.

Aşkın, dostluğun ve entrikanın buluştuğu Bıçak Sırtı her gün 21:30’da Kanal 7 ekranlarında…Bıçak Sırtı dizisinin 19 Aralık Perşembe günü yayınlanan 63. bölümünde neler olmuştu? İşte bunun detayını da haberimizde bulabilirsiniz.

Sanskar ve Swara her şeye rağmen nişanlanır. Fakat gizemli birisi onların mutluluğunu bozmak ister. Swara Urvaşi’nin yaptıklarını anlayacak mı?

Sanskar ve Swara yeniden evlenme kararı alır. Bu karar her iki tarafın ailesini de çok sevindirir. Fakat nişan günü türlü aksilikler yaşanır. Sanskar ve Swara her şeye rağmen nişanı tamamlar. Ragini ve Parvati bu durumdan hiç memnun olmaz. Sanskar ve Swara birlikte mutlu anlar yaşar.

Bu mutluluklarını bozmak isteyen birileri onlara saldırır. Swara bu saldırının arkasında Ragini ve Urvaşi’nin oluğunu düşünür. Ragini’yle yüzleşen Swara olayda onun parmağı olmadığını anlar. Swara Urvaşi’nin gerçek niyetini öğrenecek mi?

Yönetmen: Ravi Raj
Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma
Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,
Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015