Ana sayfa Sosyal Medya Serkan Altunorak’ın gurur dolu Muhteşem Yüzyıl paylaşımı!

Serkan Altunorak’ın gurur dolu Muhteşem Yüzyıl paylaşımı!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Serkan Altunorak, instargam hesabından gurur dolu bir paylaşım yaptı.

Televizyon Gazetesi Detay – Muhteşem Yüzyıl dizisinde Taşlıcalı Yahya, Şehzade Mustafa’nın yanından hiç ayrılmayan sadık adamıydı. Karaktere hayat veren isim ise Serkan Altunorak idi… Senarist, oyuncu ve Yazar Meral Okay’ın anısına yapılan Koruncukköy Urla’nın açılışının gururunu yaşayan Serkan Altunorak, instagram hesabından paylaşım yaptı.

Çocukların unutulmaz anılar biriktirmesini dileyen Altunorak, “Ufacık da olsa bir katkımız olduysa ne mutlu” diyerek sevincini dile getirdi.

İşte Serkan Altunorak’ın paylaşımı:

2011’de Muhteşem Yüzyıl ekibi olarak çok kıymetli @berrinyoleri önderliğinde Koruncuk Vakfı ile başlattığımız , sevgili Meral Okay’ın anısına yapılan Koruncukköy Urla açıldı.. Güzel çocukların unutulmayacak şahane anılar biriktirmeleri dileğiyle, ufacık da olsa bir katkımız olduysa ne mutlu … ♥️

Serkan Altunorak'ın gurur dolu Muhteşem Yüzyıl paylaşımı! 8

Muhteşem Yüzyıl dizisinde oynayan oyunculardan bazıları, 17 Nisan Çarşamba günü İzmir Urla’daydı.

2011 yılında Koruncuk Vakfı ile başlatılan Koruncuk Köyü’nün açılışına Selma Ergeç, Berrak Tüzünataç, Halit Ergenç gibi bazı oyuncular katıldı.

Oyuncuların sosyal medya hesaplarından aynı fotoğrafla ve aynı metinle instagram’dan paylaşım yaptıkları görüldü.

Meral Okay anısına açılan köyde yaşayacak çocuklara da iyi dileklerini sunan oyuncular, birlikte vakfın önünde bir fotoğraf çekildiler.

Serkan Altunorak'ın gurur dolu Muhteşem Yüzyıl paylaşımı! 9