Ana sayfa Dizi Haberleri Bir final haberi daha! Avlu dizisi yeni sezonda Star’da olmayacak!

Bir final haberi daha! Avlu dizisi yeni sezonda Star’da olmayacak!

tarafından zk zk

Sezon sonu yaklaşırken dizilerle ilgili haberler de hızla gelmeye başladı.

tv8’de ekrana gelen Kızım, Show TV’de yayınlanan Gülperi ve Fox TV’nin Bizim Hikaye dizilerinin final yapacağı iddialarından sonra bu kez de Avlu için benzer bir durum belirdi.

Kızım ve Bizim Hikaye dizilerinin Mayıs sonunda, Gülperi’nin 26 Nisan’da final yapacağı haberi gündeme bomba gibi düşmüştü.

Avlu dizisiyle ilgili söylentiler devam ederken Milliyet Gazetesi Yazarı Sina Koloğlu, Limon Film imzalı ve Star TV’de yayınlanan, başrollerini Demet Evgar, Nursel Köse ve Ceren Moray’ın paylaştıkları dizinin akıbetini köşesinde paylaştı.

Koloğlu, yeni sezonda Avlu dizisinin Star TV’de olmayacağını ama başka bir kanalda düşük de olsa bir ihtimal yayınlanabileceğini anlattı.

Bir final haberi daha! Avlu dizisi yeni sezonda Star'da olmayacak! 7

Koloğlu’nun yazısı şöyle:

“Bir okurum sordu. Ben de ‘Avlu’ dizisiyle ilgili bir yoklama yapayım dedim. Tartışmasız oyuncu kadrosu ve şu an yayındaki ‘standart Türk dizileri’nin dışında bir deneme olarak takdir edilesi projeydi. Evet, sert bir yapımdı. Uyarlama olmasına karşın, ‘özgün anlatımını’ yakalamıştı. Zengin ile fakir hikayelerine alışmış izleyiciyi tavlamak kolay değildi, onu yaptılar. “Bu sezon devam edecek. Ama yeni sezonun garantisi yok” diye bir duyum aldım. Kararı, Limon Yapım verecek. İnternet de olasılıklardan biri… Hatta başka kanal zayıf bir ihtimal olsa da, seçenekler arasında yer alıyor.
Özetle; yeni sezonda ‘Avlu’, Star TV’de olmayacak, belki de final yapacak.”