Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol, başarıya giden yolu açtı!

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol, başarıya giden yolu açtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Koronavirüs salgını nedeniyle artık dizilerin satışı ve dağıtımı noktasında fuarların öneminin azalabileceği bir döneme doğru ilerliyoruz. Ülkelerin seyahatleri kısıtladığı bu dönemde, dünyanın en çok dizi ihraç eden 2. ülkesi Türkiye, yeni bir formül buldu.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yurt dışına satışı için Eccho Rights firması ile anlaşma yapıldı. Dizinin yapımcısı OGM Pictures, münhasırlık hakkı verdi. Birçok diziyi pazarlayan Eccho Rights firması ise fuar ortamı gibi bir bakış açısıyla yeni bir adım attı.

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol, başarıya giden yolu açtı! 9

70 ülkeden diziyle ilgilenen 200 kişinin katıldığı video konferans 7 Mayıs tarihinde gerçekleştirildi. Bu buluşmaya Demet Özdemir ile İbrahim Çelikkol’un da katılması özel bir anlam taşıyor.

Dizide başarılı bir uyum yakalayan iki ünlü oyuncu, beyaz kıyafetleriyle umut dağıtan bir pozisyondaydı. Daha önce fuarlara giden ve müşterilerle görüşen dizi oyuncuları çok oldu.Ancak, İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir bunun dijital versiyonuna öncülük etti.

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol, başarıya giden yolu açtı! 10

Eccho Rights firması, video konferanstan memnun kaldı ve diğer dizilerin tanıtımı için de benzer kampanyalar düzenleme kararı aldı.

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol, buluşmada etkili olunca bu karar alındı. İki ünlü isim de hem diziden bahsetti hem karantina günlerinde özel yaşamlarından detaylar verdi.

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol, başarıya giden yolu açtı! 11

Sıcak bir ortamda yaşanan bu sohbet, Türk dizileri adına umut verici sonuçlar doğurabilir.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin internet ortamında dağıtımının başarılı sonuçlar vermesi, diğer diziler ve oyuncular için de önemli bir deneyim olacaktır.