Ana sayfa Dizi Haberleri Serkan Çayoğlu’ndaki imaj değişikliğini fark ettiniz mi?

Serkan Çayoğlu’ndaki imaj değişikliğini fark ettiniz mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu, geçen sezon yer aldığı Halka dizisinden sonra bambaşka bir projeyle daha ekrana dönüş yapıyor. Yeni Hayat dizisinin başrolündeki oyuncu; Melisa Aslı Pamuk, Nisa Sofiya Aksongur, Nilperi Şahinkaya, Begüm Akkaya, Nebil Sayın gibi isimlerle aynı sette yer alacak.

Bodyguard filminden esinlenilerek farklı bir hikaye olarak ortaya çıkan Yeni Hayat dizisinde çekimlere başlayan Serkan Çayoğlu’ndaki değişim ise dikkatleri çekiyor. Ünlü oyuncu dizideki rolü için fazla kilolarından kurtuldu.

Çayoğlu, “Spora ağırlık vermek zorunda kaldım. Zaten severek spor yapıyorum ama şimdi ekstra fazla yüklendim” diyerek bu çabasının sebebini de yeni karakteri olarak açıkladı. Ünlü oyuncunun fit hali fotoğraflara da yansıdı. Aşağıdaki fotoğraftan son halini görebilirsiniz.

Serkan Çayoğlu'ndaki imaj değişikliğini fark ettiniz mi? 7

Ünlü oyuncunun sevgilisi Özge Gürel de imaj değişikliğinin hemen belli olduğunu vurguladı ve Çayoğlu’nun sporu abartmadığını, proje için gerekli olduğu için ağırlık verdiğini hatırlattı.

Serkan Çayoğlu, “Abartıyı ben de sevmiyorum. Sporu daha çok sağlık için ama şimdi karakter madem böyle bir şey istiyor, ben de zaten severek yapıyorum.Çok daha abartmadan, ileride çok da abartacak vaktimiz olmayacak. 7/24 sette olacağımız için” şeklinde konuştu.