Ana sayfa Sosyal Medya Serkan Çayoğlu’ndan güldüren itiraf! Özge Gürel söylemeden kimse espriyi anlamıyor!

Serkan Çayoğlu’ndan güldüren itiraf! Özge Gürel söylemeden kimse espriyi anlamıyor!

tarafından zk zk

Ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu, bilindiği gibi 5 yıldır meslektaşı Özge Gürel ile birlikte. Beraberliklerini medyadan uzak sürdüren ikilinin mutlu ilişkileri birlikte rol aldıkları Kiraz Mevsimi dizisiyle başlamıştı. O günden bu yana tam 5 yıl oldu ve ikili hala birlikte.

Şimdilerde Can Yaman ile Fox TV’nin Bay Yanlış dizisinde oynayan Özge Gürel’e hala aşkla bağlı olduğunu anlatan Serkan Çayoğlu, birlikteliklerinde de hayran kaybetme korkusunu hiç yaşamadığını ifade ediyor. Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye bir röportaj veren oyuncu, samimi açıklamalarıyla dikkat çekti.

Yeni Hayat isimli Kanal D’nin dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Çayoğlu, cool görünen bir kişi olmasıyla ilgili bir soru üzerine aslında eğlenceli ve net bir kişilik olduğunu anlatarak ‘kara mizah’ anlayışına sahip olduğunu belirtmiş. Almanya’da doğup büyüyen ve oradaki katı disiplinle yetişmiş bir kişi olarak anlaşılan mizah anlayışı hayli değişik!

O kadar ki oyuncunun keyifli itirafı okuyanları da güldürüyor. Serkan Çayoğlu, arkadaşlarının ve çevresindeki insanların kendisinin kara mizah anlayışına, netliğine alışık olduğunu fakat başka insanların bunu anlamakta zorluk çekeceğini belirterek orada da Özge Gürel’in devreye girdiğini ifade etmiş.

Oyuncunun yaptığı şakanın bir şaka olduğunu başkalarının anlaması konusundaki şu sözleri ise gülümsetti:

“Arkadaş çevremdekiler benim bu netliğime ve kara mizah anlayışıma alışkın. Ama beni çok yakından tanımayan insanlar için şaşırtıcı olabiliyorum. Öyle durumlarda Özge’nin (Gürel, sevgilisi) kahkahası gelir söylediğimin espri olduğunu anlamaları için.”