Ana sayfa Dizi İzle Sev Yeter 14 Mayıs Salı 234. bölümünde Alya’ya saldıran kişi bulundu!

Sev Yeter 14 Mayıs Salı 234. bölümünde Alya’ya saldıran kişi bulundu!

tarafından ker_def

Sev Yeter dizisi 234. bölümde neler olacak? Alya’ya yapılan saldırıyı gerçekleştiren kişi ortaya çıkar. O kişi Nidhi’dir… Mani her şey için İshita’dan özür diler ve Pihu’yu onlara geri vereceğini söyler.

ALYA’YA SALDIRAN KİŞİ BULUNDU! Kanal 7 ekranlarının sevilen dizilerinden Sev Yeter, 14 Mayıs Salı günü izleyicilerle Kanal 7 ekranında buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümünden bilgileri videodan öğrenebilirsiniz.

Sürükleyici hikayesi, etkileyici sahneleri ve tutku dolu aşkıyla ekranlarda fırtınalar koparan Sev Yeter hafta içi her gün 01:15’te Kanal 7’de…

233. bölümde neler oldu?

Adi, Alya’ya yapılan saldırıyla ilgili itirafta bulunur. Alya’ya saldıran kişinin kendisi olduğunu söyleyen Adi, İshita ve Raman’ı hayal kırıklığına uğratır. Adi, bu itirafından sonra hapse girer.

İshita, Adi’nin Alya’ya zarar verdiğine inanmaz ve onun gerçekleri hatırlaması için elinden geleni yapar. Komiser Abhishek’le, plan kuran İshita, Adi’nin yanında hapse girer. Böylece ona baskı kurarak gerçekleri anlatmasını sağlar. Adi, bir süre sonra gerçeği hatırlar. Ruhan gibi giyinen kişinin Alya’ya saldırdığını söyler. Ruhi, bu gerçek karşısında şok olur.