Ana sayfa Dizi İzle Sev Yeter 22 Mayıs Çarşamba 240. Bölümde neler olacak?

Sev Yeter 22 Mayıs Çarşamba 240. Bölümde neler olacak?

tarafından ker_def

Sevilen Kanal 7 dizisi Sev Yeter 22 Mayıs Salı tarihli 240. bölümüyle 22 Mayıs Çarşamba günü izleyicilerle buluşacak. Dizinin bu bölümünde neler olacağı merakla beklenmekte. Videodan detayları izleyebilirsiniz.

Sürükleyici hikayesi, etkileyici sahneleri ve tutku dolu aşkıyla ekranlarda fırtınalar koparan Sev Yeter hafta içi her gün 21:20’de Kanal 7’de…

239. bölümde neler yaşanmıştı?

Alya’nın babaannesi nişanı durdurmayı başarır. Planları bozulan Shagun ise yeni bir adım atar. Shagun’un planını fark eden İshita ona engel olabilecek mi?

Mani dediğini yapar ve Alya’yı istemediği biriyle nişanlar. Nişan töreninde yüzükler takılırken bir anda İshita ve Aditya çıkagelir. Alya Aditya’nın yanına koşunca Mani ve damat tarafı çok öfkelenir. Mani Aditya’yı kovar fakat Alya’nın babaannesi gelerek Mani’yi bozguna uğratır. Babaanneyi getiren kişinin Raman olduğu ortaya çıkınca herkes şok olur. Shagun Mani’yi savunmak isterken babaanne Shagun’u susturmayı başarır. Shagun Alya ve Aditya’ya bir tuzak kurar. Bunu fark eden İshita Shagun’un planını bozabilecek mi?

Künye:
Orijinal Adı: Ye Hai Mohabbatein
Yapım: Ekta Kapoor
Yönetmen: Neeraj Baliyan Imran
Oyuncular: Divyanka Tripathi, Karan Patel, Abhishek Verma, Ruhanika Dhawan, Aditi Bhatia, Ribbhu Mehra, Abhishek Verma, Kaushal Kapoor, Shahnaz Rizwan, Sangram Singh, Avantika Hundal, Shireen Mirza
Senarist: Ritu Bhatia
Türü:Romantik, dram